| BFFRI11a | London

Tisdag 20 maj


Andra dagen i London, började med frukost halv nio, sedan några tävlingsregler för veckan och direkt vidare mot Oxfordstreet och Primark, där vi har spenderat den största delen av våra lediga shoppingstunder. Bilden ovanför är tagen efter första besöket där vi alla kom ut med påsar - i olika storlekar - förutom Per då, och Edvin som bara köpte en keps som han satte på huvudet. 

Efter förmiddagen på stan så skyndade vi oss hem för att lämna påsar - tack för det - och sedan vidare med tunnelbanorna till dagens aktivitet, ett besök på Chelsea fotbolls stadium Stamford Bridg. Lite kul att jag insåg var det va vi skulle på när vi väl kom dit. Verkligen hur coolt som helst att se och besöka, trots att man inte är speciellt intresserad. 

Niklas bar till och med en Chelseatröja dagen till ära.

Klassen i hemmalagets omklädningsrum, man kan ju undra varför inte alla hem-omklädningsrum ser ut så, jag vill också ha.

När vi var klar med fotbollsbesöket blev det lite mer shopping, om jag inte minns helt fel, även lite klädombytning och uppfräshning innan vi gick vidare för middag tillsammans med hela klassen + lärarna.

Middagen avslutades och tillbaka på hotellet där folket dök - oplanerat - upp i mitt och Emmas rum, som senare slutade med massa drickande, spelande och sängförstörande innan vi beslöt oss att gå vidare ut på Londonsgator för att leta efter något annat ställe att hänga på. 

Kommentera här