Inspiration nere på noll igen

Fotograf: Alex/Isack
Jag hade så mycket energi till att bara göra något, vad som helst. Men nu är det borta, så funderar på och ta en tidig kväll och typ lägga mig nu, tillskillnad från varenda annan 94 här i stan som säkert är ute och super nu. Men jag överlever, det är som bara 365 dagar kvar tills jag får fira 100dagars. Jag och Kenny klarar det, vi klarar allt. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenI'm just the same as I was

Fotograf: Joel
Redigering: Amanda (Jag)
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenDen är så här stor


Dagen började med att jag försov mig, men att sitta på bussen klockan 7 på morgonen och ändå veta att man kommer komma försent är faktiskt hårt. Efteråt rullade dagen på bra, fixade med projektet med dessa söta grabbar + en till, åkte runt runt på skridskor - insåg att min hockeykarriär ligger extremt långt fram i tiden - och chillade på jobbet, som för ovanlighetens skull gick så snabbt att jag undrade om jag hade kommit försent till det också.

Den enda bilden jag fick från skridskotävlingen vi hade på skolan, tror jag att vi vinner? I såna fall beror det inte på mig.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFarmormys och praktikbus

Först blev det frukost och mys hos farmor, och sedan på med utekläderna för att spendera de närmaste 8 timmarna ute i solen. Är extremt glad att jag hade praktik idag eftersom vädret var helt och hållet värt att dö för. Om man däremot skulle fått tagit några åk på Åreskutan skulle dagen varit helt perfekt. Imorgon väntas skriskotävling för min del och förhoppningsvis vinner vi. Vi ska vinna. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFotbollsträning

29 februari 2012
Äntligen har jag fått träna fotboll och nu är jag glad, slut och lycklig. Och Niklas har rätt, ibland ångrar jag att jag inte valde fotbollsinriktningen. Men gjort är gjort, och jag får nöja mig med att spela fotboll en gång på två veckor, men det är det värt. 
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenTävlingstips

Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen. 
Är det någon annan än jag som skulle vilja vinna dessa saker så kan ni besöka en fin människa vid namn Moas blogg och anmäla er på hennes tävling där man kan vinna dessa saker. Grym tävling!
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFörsta åket i backen

Så underbart fin kväll, 6 mars 2012
Första gången på den här säsongen som jag dragit på mig brädskorna och tagit några åk i backen.
 
Och 1, Fy tusan vad jag är ovan. 
 
2, Och tråkigt. Kan inte förstå hur folk kan börja åka 9 och sluta halv 5, finns inget i världen
som är tråkigare än att stå halva dagen i en liftkö, och sen bara åka ner på några sekunder
3, Men det är även svårt att slå försa åket, när man bara glider ner och känner hur allt är så jävla perfekt. 
 
Nu i vinter så måste jag verkligen ta minst en dag då jag åker bräda en hel dag, när det är sol, pudersnö och har med kameran. Fy tusan vad underbart. 
 
Btw, varför får alla ha sol utom vi idag? Avundsjuk något så extremt.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenGot me begging for more

"No doubt about it
You´re the one for me
No doubt about it
Breaking up is crazy
I feel my body wants
Your body now"
Anton Ewald

Äntligen är alla delfinaler i melodifestivalen slut, äntligen får jag lyssna på den här låten.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenRör på dig tjockis

15 juni 2011
Jag blir äcklad av mig själv. Jag äter konstant, hela tiden, allt. Men tränar jag? Nope. Rör jag på mig? Knappast. Varför inte? För jag är så jävla lat och har ingen motivation till något. Vad är det för fel på mig? Snälla, låt mig göra alla mina träningspass jag har planerat in den här veckan, och inte hoppa över ett enda. 
 
Men vet du Amanda? Det är bara du som kan göra så de händer.
Lämna en Kommentar (2) | Tillbaka till toppenEtt ögonblick

Allt kan förändras. På bara en millisekund kan allt vara försent, allt kan vara förlorat. Bara för att man glömmer att titta åt vänster en gång under hela ens liv, kan allt försvinna. Jag kan fortfarande känna det, kan fortfarande se det framför mig. Se hur du låg där på vägen, känna hur rädslan välde upp, kände hur tårarna trängde fram. Egentligen hade jag ingen anledning att tro att det var du. Det enda som fick mig att tro det var du var det vita håret mot asfalten, och mer behövdes inte. Men desto lägre fram vi åkte med bilen, desto mer insåg jag att det inte var du, och jag kunde andas ut. Jag behövde inte oroa mig längre. Men egentligen spelar det ingen roll, även om det inte var du så var det fortfarande någon som låg där, det var fortfarande någon som hade blivit påkörd. Någons liv som hade förändrats. 
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenWhen all those shadows almost killed your light

Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenInspiration, zero

För någon vecka sen hade jag hur mycker inspiration som helst till vad som helst, jag kunde skriva klart ett arbete på en millisekund och ändå vara nöjd med den. Men nu verkar det som att jag kommer få plugga hemma resten av veckan.. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenSkoteråknings bilder


Bilderna från skoterturen, vilket bara blev bilder från när vi åkte skoter, och framförallt när dom körde fast Men dom är duktiga iaf.

Fotograf: Agnes

Fotograf: Agnes


Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFavorit i repris - Skotermys

Efter en helg uppe i en stuga med skotarar, massa snö, fina människor och en massa skratt är jag hemma igen, tröttare än någonsin. Tur att jag har sovmorgon imorgon. 
Fler bilder kommer troligtvis imorgon. 
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenVad är kärlek?

Passande på Alla hjärtans dag - som jag förövrigt tycker är en gullig dag, tänk att en dag på året som är tillägnad kärlek? Att på alla 365 dagar om året så finns det en dag, som de flesta vet om - även om de inte bryr sig om den - så vet de om att den finns, som är gjord för att man ska ta hand och älska varandra. Det tycker jag är fint. Man ska älska varandra de andra 364 dagarna också, det är inte så att om man visat det en dag på året så slipper man göra det de andra dagarna. Man borde göra det varje dag, men hur enkelt är det att komma ihåg det alltid, att visa alla personer man gillar, tycker om eller älskar att man faktiskt gör det? Inte så enkelt, därför är det gulligt att det finns en dag för sådant, en dag för kärlek, en dag för att komma ihåg att vi borde älska mer. 

 

Vad är kärlek då? 

Kärlek är något stort. Som är olika för varenda människa. Som för mig är något fint, något man ger till någon eller något annat, som antingen förtjänar det eller inte. Som betyder något mer för oss, vare sig vi vill de eller inte. Och som antingen får en att må bra eller får en att vilja mörda. Kärlek är det som gör att vi finner mening i det vi gör. Och jag tror att man kan känna kärlek till något men sedan sluta, för att förändras, och då betyder det inte att de som betydde något för en gör det längre. Men att det alltid är något med det som kommer få en att komma ihåg det som betydde, de som man älskade.

 

Det är extremt många som stör sig på att människor skriver att de älskar en person och att det alltid kommer vara dem efter att de varit tillsammans i en halvtimme. Varför ska vi störa oss på det och säga att ”de aldrig har känt riktigt kärlek”, ”man kan inte bli kär så fort”, varför inte bara vara glada för att de känner så just nu? Varför måste vi alltid klaga? Det är som att säga att ”ni får inte gifta er, det kommer inte vara för evigt”, för många giftemål slutar i skilsmässa, men det betyder inte att man inte ska försöka eller inte vilja känna kärlek. För om man inte känner kärlek, så är det inget som betyder något för oss och varför ska man då göra något? Om de ändå inte har någon mening? 

Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenEn ledig onsdag

En helt ledig dag mitt i veckan är sjukt guldvärt, någon som kan göra att jag får det i trean? Den är bäst i såna fall.
Antagligen kommer jag inte ens få en ledig timme i trean, varför vill jag lära mig saker? 
 
Skit samma, idag har jag hunnit med mycket, eller så mycket som jag velat. Tog en springrunda, pratade om simning - yes, äntligen blir det! -, städat, ätit - älskade mat -, bakat semlor, och tittat på mängder av Cougar Town avsnitt. Samt hängt med Lovisa mestadels av dagen och även Agnes en stund på kvällen. Trots att semlorna inte smakade lika bra som jag hade hoppats, - varför måste detta bröd-smakande förfölja mig och Lovisa? - är jag ändå nöjd med dagen. Har innerligt hoppas att vi ska få slippa engelskan imorgonbitti, men hur mycket jag har velat verkar den ändå bli av. Men du överlever Amanda. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppen...

6 juni 2012
Jag blir less att jag bara har gamla bilder kvar. Att jag inte har tagit något nytt på över en halv månad.. Att jag la till en på Instagram som visar bild på bild med vackra, underbara sommarbilder och havet. Att inte jag är där. Åh, varför kan jag inte bara släppa allt här och bara åka. Åka till något fint och roligt ställe, nu spelar det inte ens någon roll vart. Men bara det är någonstans som jag inte brukar vara. Snälla Anders, ha tid för oss i helgen. 

Amanda,
sluta klaga någon jävla gång! 
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenMin tro

Vad tror jag på? 

Helt ärligt så tror jag på något, vad, vet jag inte. Men något. Men samtidigt så tror jag på inget. Ibland så ber jag, ber jag att något ska hända eller något inte ska inträffa. Men allt känns så ologiskt och bara weirdt med gud, jesus och allt annat. Men jag tror på något, något som bara är för mig och som bara finns för mig. Jag tror att om något ska hända så måste man kämpa för det och vilja det. Men att ibland så händer allt i alla fall, vare sig man vill eller inte. 
 
"When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself." Jag är min, du är din, men vi har ändå något som är större än oss. Något som inte finns men ändå är fullt existerande för oss, om vi vill. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenVinterkläderna på, för nu är vi ute

5 mars 2011
Praktik igen och som vanligt går jag hem med ett leende på läpparna. Idag till och med ännu större än vad jag tidigare har haft. Började dagen med en lunch för 350 personer och sedan iväg till Björnen för Kvällskul i Björnen, som hade samma utgång som de tidigare gångerna, nämligen cero personer.. Men vi 5 guider som var där hade det iaf kul, barnsligt och blev fotomodeller. Har fortfarande världens bästa praktikplats, att vara ute 9 timmar om dagen är fan gött. Varför är man instängd i en skola? 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenTake a deep breath in and out

28 juli 2011
Åh, jag som hade så många planer för den här helgen och inget blir av. Man ska aldrig planera, det blir bara skit. Och fel. Och aldrig av. Varför måste det vara så kallt?
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenWith me

"Through it all, I've made my mistakes.
I stumble and fall, but I mean these words.

I want you to know,
With everything I won't let this go."
 
Sum 41
 

Det här kommer helt klart alltid vara min favoritlåt, för den påminner mig om dig. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenIbland undrar jag varför vi ens försöker

Inhale love. Exhale hate.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenAldrig hinner man se klart matcherna

6 mars 2012
Haft en underbar eftermiddag och kväll med två fina och saknade brudar. Började med middag hemma hos mig som sötisen Anna lagade, tur att jag har dig. Vidare mot ishallen för att se lite hockey, två perioder hann vi med inann vi var tvungen att sticka till bussen som vi aldrig åkte med. Istället flirtade jag och Lovisa med Kenny och hamnde hemma hos Nicklas i en fotölj framför fotbollsmatchen. Kvällen blev fin, glad och ja, helt jävla underbar, men du, jag saknar dig på pt. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenNu är det bara att starta

Efter en vecka med en död kropp så har jag börjat träna igen, helt enkelt för jag vill och klarar inte av att inte göra det, träna är helt klart den bästa känslan som finns. Nu tar du tag i det. Med Lovisa, Isack, Oscar och Anders. Du klarar det, och du klarar det med alla. För Sara, vi ska göra det, vi kommer lyckas. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenVollybollturnering

Efter ett halvår av planering blev det äntligen dags för vårt projekt, vollybollturnering som vanns av Kingarna, provning av den asiatiska takraw och fika i klassrummet. Mysigt blev det och de roligaste vollybollmatcherna jag någonsin har sett, tävlingsinriktare människor får man bra leta efter. Men jag gillar dom, ändå. 
 


 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenÄlskade stugor

Förra måndagen insåg jag att jag älskar stugor. 
Det här inlägget kommer en vecka senare pga att jag och mina kompisar såg en skräckfilm som handlade om att ett kompisgäng åkte ut till en stuga och i slutet så gick hela jorden under. Detta gjorde att man inte blev så jättesugen på stugor då. Men nu har jag redan kommit på bättre tankar, så åter till varför jag älskar stugor. 
 
Det är det mest perfekta stället att tillbringa en helg eller en vecka på. Sommarstuga, vinterstuga, en stuga mitt ute på fjället, det spelar som ingen roll vart den är. För det är så underbart att gör något på dagen, tillexempel att  bada, åka bräda, åka skoter, träna, gå på händer, sjunga, blåsa sopbubbler, dansa kycklingdansen, ja.. vad man nu vill göra, och sen på kvällen sitta i en stuga och bara mysa. Så jävla perfekt. Dessutom så skiter man i allt annat när man är i en stuga, utan man fokuserar bara på personerna som man är där med. Åh, jag vill åka till en stuga. Jag vill bara bry mig om det som betyder något. 
 
Anders, Edvin, Oscar och Agnes, när åker vi? 
Eller för den delen, Anna, Vicky och Lovisa, när åker vi? 
 
Jag vill bort.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenSaxvallen


Fin skoterhelg med pojkar och Britta. Underställ är det bästa plagget och solen är min bästa vän. 


 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenYou and I'll be safe and sound

"Just close your eyes
The sun is going down
You'll be alright
No one can hurt you now
Come morning light
You and I'll be safe and sound"
 
Taylor Swift
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenIt just all comes back. But he never does.

Även om det är svårt att inse, och svårt att erkänna, så gör du mig lugn. Du gör mig glad och får mig att tänka på annat. Och jag behöver det. Förlåt. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenLängdskidåkning med bindel för ögonen


Fotograf: Magnus

Fotograf: Magnus
Vi fortsatte med handikapp idrott idag, och provade på hur det är att åka längdskidor när man är blind, men även att leda.
Helt ärligt var det roligare att vara blind än att leda. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenRSS 2.0