Fotoalbum


I måndags när jag träffade min fina kusin Sara under en väldigt snabb och för kort stund fick jag en present av dom. Nämligen ett fotoalbum med bilder på oss tre, så mysigt och fint gjort. Vilket påminner mig att jag måste skriva ut bilder som jag tar i ett fotoalbum, finns det något mysigare sätt att titta på bilder än att titta i ett album? Nä, jag visste väl det. Om jag kunde sluta vara så lat och ta tag i alla mina bilder, all redigering och all ihop knopning av ett flera album. Så skulle jag kunna få titta och mysa med ett album varje dag jag inte har något bättre för mig. 
En bild ur albumet på mina fina och saknade kusiner.
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppen23 juli 23 july 23 julio

Istället för att ligga vid havet eller poolen gick vi idag på Aquarium och tittade på mängder av fiskar. Och då menar jag verkligen äckligt många fiskar och andra vattenlevande djur. Stället var enormt och jag skulle inte vilja städa alla de olika akvariumen. 
Det var egentligen när vi hade kommit tillbaka till hotellet som det roliga började på semestern. För det var då jag för första gången träffade Erik och första gången jag spelade vattenpolo - vilket är så extremt kul och ännu jobbigare. 
På kvällen spelade vi pirat-bingo och Sigurd fick en gratis drink. Trots att vi inte vann något - tror att jag ska sluta spela bingo - hade jag en rolig och mysig kväll. 
 
 
 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppen22 juli 22 july 22 julio

Även andra dagen spenderades på stranden.
Fotograf: Mamma
Fotograf: Mamma

Ni kan ju tänka er hur blek jag var eftersom jag fick en lagomsynlig bikini-rand redan första dagen, och fortfarande var likblek. 

Fotograf: Mamma

Fotograf: Mamma

Fotograf: Mamma

Fotograf: Mamma

På kvällen valde vi gå åt andra hållet längs med stranden och hamnade i party-området. Vilket vi lämnade ganska omgående då ingen av oss var så sugen på.. 
 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenMosade jordgubbar

Klänningsväder, jordgubbsplockning till en efterrätt jag aldrig åt och bus med lillebror. Jag har saknat dig. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenBlåbärsskogen

Följde med pappa och vovvsen ut i skogen, åt varma blåbär tills jag storkna och längtade efter älgjakten. Men den kommer snabbare än vad du tror. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppen21 juli 21 july 21 julio

Första morgonen och första dagen utomlands. Har inte så mycket att berätta om dagen utan tycker att bilderna gör ett bra jobb att beskriva dagens händelser.
Fotograf: Mamma
Jag och lillebror

Fotograf: Björn
Men såklart och som vanligt måste det regna på Mallorca varje gång jag är där. När vi var påväg hem från kvällens promenad började det först blixtra och sedan regna så det blev en blöt familj som kom hem till hotellet. Men samtidigt är det lite mysigt också, så länge det inte regnar på dagarna.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFörsta doppet

Första dagen hemma och jag överaskades med sol och värme. Skönt. Eftersom vi har gångavstånd till vattnet bestämde mamma och jag oss att bada.
 
1. Mitt första dopp i Sverige för i år - verkligen för dåligt av mig. 
2. Jag har börjat inse att havet verkligen är bättre än att bada i en sjö. 
3. Jag funderade ett tag om isen precis hade smällt där uppe,
för jädrar vad kallt det var. Ingen medelhavsvärme i sjön inte. 
Fotograf: Mamma
Så fint det blev med gräs runt huset. Jag förstår om du är nöjd Björn.
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppen20 juli 20 july 20 julio

I lördags satte jag, Sigurd, Anders, Mamma och Björn oss i vår bil och började våran sista utomlandsemester tillsammans. Jag är riktigt glad att jag fick följa med och spendera en vecka i paradiset, samtidigt som jag måste erkänna att jag börjar bli för gammal. För hur mysigt det är att spendera en vecka utomlands med sin familj är det grymt mycket roligare att vara där med sina vänner. Med några som uppskattar samma saker och faktiskt vill vara där. 
Efter tre timmar och 40 minuter lång flygresa var vi framme på Mallorca. Vi checkade in på hotellet, och första natten fick jag ett helt eget rum medan de andra nätterna delade jag med mina bröder vilktet gjorde att det blev äckligt varmt i det lilla hotellrummet. Men samtidigt var det skönt att få slippa bo ensam. Det lilla rummet med glasvägg är toaletten, och samtidigt som jag hatade det, så vart jag kär i det också. Det var fint, men kanske lite opraktiskt. 
 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenMe gustas tu

Och efter en nio timmars lång hemresa har jag äntligen svenskmark under fötterna och är hemma. Eller vem försöker jag lura? Skulle med lätthet klarat av att vara där betydligt längre, bara för att få vara den jag vill vara. Inga måsten, inga krav, bara att få slappna av. Det blev en väldigt bra vecka trots allt.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppen18 juli

Mysig födelsedagsfika.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenSommarens godsaker

Veckans andra träningspass gjort - äntligen fler än ett pass i veckan -  och nu belönar jag mig med vattenmelon och jordgubbar framför Sverige - Italien.
Och skjut mig vad töntigt det där lät, men gott och skönt kan jag lova att det är. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenSnart där igen

Finaste platsen hos pappa har såklart utomlandsresan med mina fina vänner förra sommaren. Ett år sen, det är sjukt hur fort tiden går.
Men snart är jag där igen, på en strand vid havet och njuter av solen och värmen. Jag är inte gjord för en sommar i Sverige. 
 
Lämna en Kommentar (4) | Tillbaka till toppenOch bara sådär har vi gräsmatta

En kväll och en förmiddag senare så har vi gräsmatta runt huset, och det börjar äntligen likna ett riktigt hem. Vad vi inte räkna med var alla mygg som skulle komma med den, men som tur är, är det snart vinter och då försvinner alla äckliga kryp. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFjällbete

Dom två och en halv senaste dagarna har jag jobbat, så skönt att äntligen göra något om dagarna. Jag klarar helt enkelt inte av att vara ledig. Dagarna spenderades ute - och jag måste skaffa mig ett jobb som man får vara ute på eller iaf röra sig på - med att flytta får, sätta upp stängsel och köra röjsåg. Vilket var lite småkul, varför har jag inte provat det tidigare? Bilderna är från igår när vi flyttade får i Fröå, och jag vill bara ut på fjället och tälta. Attans att inte ni är hemma. 
 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenVad jag fått ut av kvällen

(Bild från The Movie Diaries)
Sverige spelade lika mot Danmark, missade två straffar - som jag redan hade gissat på - och jag kommer aldrig ta körkort.
Så där har vi kvällens reslutat. Plus att Dumma mig 2 var grymt mycket bättre än 1:an och en mellan popcorn är mer ätlig än en stor. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenNu

Jag har dig nu. Och det borde väl räcka? För det är faktiskt det vi vet säkert att vi har, nuet. Man vet aldrig vad som kommer att hända, så att jag har dig nu borde väl vara nog? Problemet är att med dig så räcker inte nu. Jag vill ha föralltid och egentligen mer än så. Jag vill ha dig, jag vill ha dig nu, och jag vill ha dig i all tid som finns. För med dig så nöjer jag mig inte med bara nu. Jag behöver mer. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenBilbingo

Bilbingo idag igen, fortfarande ingen vinst men det är gott med fika. Så vi provar nog med tredje gången gillt.
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFika på Fröån

 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFödelsedagsfirande hemma på Reveljen

Körlektion, Våffellunch - favoritirepris - med fin-vän Alex, bakning, cykelpass, grillmiddag och mys i soffan framför Transformers. Och du har rätt, dom är bra.
Fin födelsedag. Och nu är jag nitton år, ett år kvar till tjugo. Sjukt.
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFörsta juli

 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenVarför har du så svårt att vara den du vill vara?

 Jag vill inte vara den jag är. Jag vet exakt vem jag vill vara. Hur jag vill vara. Men jag är inte så. Varför inte? Hur kan det vara så svårt att bli den man vill vara? Och så enkelt att vara den man inte vill vara? Jag kan inte skjuta upp det längre. Jag måste bli den jag vill vara. Nu.  
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenRSS 2.0