I swear, I lived

"I owned every second
That this world could give
I saw so many places
The things that I did
Yeah, with every broken bone
I swear I lived"
 
OneRepublic
 

Snälla, ta mig härifrån. Ta mig dit man kan ha kul genom att leva.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenAct like a Lady

Sjukt kul och skön film, trots att jag grät mig igenom halva. Men den är inte sorglig, det är bara jag som måste tvätta ögonen. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenKvällsäventyr med bilen

Övningskörde, tittade på Tännforsen och blev kär i månen. Oturligt nog dog kameran, så vi körde hem. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenTalk to myself

 
Amanda, 
Du måste sluta att gå ut på krogen när du ska upp tidigt och göra något dagen efter. 
 
Med vänliga hälsningar,
en tröttare framtidsversion av dig själv. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenMarry me, today and every day

Blivit många balbilder nu på sistonde, men det blir väl så när man önskar att man själv vore där, samt att man faktiskt vill se alla. 
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenFriskolebalen

Prom night, ett år kvar. Sen är det din tur.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenSista dagen

Och så var sista praktikdagen på Explore Åre gjord. Känns konstigt att jag inte kommer spendera några fler måndagar där framöver, men nästa år så kommer nya praktikplatser och äventyr. Om ni vill läsa mer om min praktik där, så kan ni bara klicka här
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenSommarlovs helg

Helgen kan beskrivas med ett ord, sommarlovskänsla. Varit med kusin, sprungit runt i klänning och bikini, hälsat på kossorna, grillat, ätit glass, busat med lillebror, spelat fotboll och kört bil. Ungefär så som jag vill att lovet ska se ut. 
 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenNorges Nationaldag

Norges nationaldag och lillebrors födelsedag, sol, fika, tacos, glass och melon mys med Anna och Vicky istället för att plugga, chill på torget med Agnes och kusin Britta är på besök, samt vågat kört bil första gången på e14. Jadu, livet är som alltid fint när det är varmt, sol och man kan ha klänning på sig. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFörsta balen


Bal, mys, sol, bilar och äcklig lyxshake.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenRun Forest, run

Fotograf: Anders
Efter jobbet tog jag på mig springskorna och mötte upp fin vännen Agnes för en springrunda, slutade på 8km och börjar känna att jag faktiskt kommer klara av det jag och min kusin har planerat. We Can Do Anything. Som avslutning satte jag mig framför sista perioden av Sverige - Danmark och mumsade i mig gröt, juice och farmors hembakade limpa. Mat kommer alltid vara bäst. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenEn bra ledig måndag

23 augusti 2011
Idag har varit en bra dag. Jag har varit ledig hela dagen vilket har lett till att jag fått massor gjort, tillexempel som diskat, plockat undan, tvättat, pluggat körkort, gått igenom bilder, tränat - däremot ingen träningsvärk imorgon.. - och myst med en vän framför film, popcorn och chips. Ibland så är det vardagliga bra. 
Nu blir det sängen och att sova så jag orkar upp imorgon till nationella i engelska som ingen vet när det börjar. Får se om det blir sovmorgon eller inte. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenBleka och bara ben

I torsdags tog jag mitt pick och pack och begav mig med bil ner till Stockholm tillsammans med finaste vännen Agnes. Väl där har vi hittat på att träffat och bott hos Josefine, lekt på lekpark, gått runt, käkat sallad utomhus, haft shorts, njutit av solen, varit på Gröna Lund, stått i kö, åkt karuseller, käkat nochotallrik, + Ben och Jerrys, sagt hejdå till varandra och åkt varsit håll. Samt att inte fotat.. 
 
Men där nere har jag mått bra, jag har mått bäst. Jag behöver resa. Det får mig glad.
 
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenGlass & sol med mina bruds

Sol, glass, vårrullar och finaste tjejerna. En fin vår-dag, så som livet alltid borde va. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenHope when you take that jump

"Hope that you fall in love
And it hurts so bad"

OneRepublic
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenMin lilla älskling

I lördags skrev jag att jag saknade min lillebror, anledningen till detta var att han då hade varit utomlands i en vecka - och måste jag tillägga utan mig? cut. Men igår åkte vi och hämta hem lillebror, pappa och Therese från flygplatsen, fast dom har ju inte varit där i en vecka.. Skitsamma, förstår ni hur underbart det var att få se lillknodden? Trots att han var snuskigt trött blev jag så lycklig av att bara se min lilla älskling. 
 
Idag har jag passat på att lekt med honom, eftersom jag inte kommer få se honom på två veckor till. Varför måste det vara så svårt att ta sig hem? 
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenBak-helg

Så här såg det ut i köket imorse hemma hos familjen Winge-Bernhardsson. Det hela började med att jag och Britta var sugna att baka i igår, men insåg att det var mycket lättare att gå till mormor och fika än att baka själv. Men med min stora käft och - en icke-bortplockad bakbok - nämde jag att jag och Britta hade varit sugna att baka, vilket ledde till att min mor och Björn tvinga oss att baka på idag, jag och Britta tog hand om sockerkakan - med stor hjälp av mamma, inte lätt när man är lat. Och mamma bakade själv kolakakor och Kjell-Åke-kakor, mums säger jag bara. Tur att jag har en mor som gillar att baka. 
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppen3 saker jag saknar just nu

1. Sol, snö och värme. Trots att vårvintern precis har varit, så vill jag ha det mer, men jag får nog vänta ett år tills jag får det igen.
2. Träna och springa. Jag vill kunna träna utan att ge upp, men ändå slutar det varje gång med det. Kom igen nu Amanda.
3. Min lillebror, min älskade lillebror. Det behöver inte gå mer en någon dag fören jag saknar denna go-plutt. Älskade lillebror.   
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenApril

Kolbullegräddning på praktiken, lillebror sugen på skotertur och försök till längdtur som slutade i svett, trötthet och tårar.
Afterspa med jobbet, mys-fika med kusin, promenad genom skogen med matpåsar, ett år kvar - sen är det min tur och älsklings vovven.
Bowling med Jacob, André och Agnes och firande av valborg med finaste Anna. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFrån igår när jag var lycklig

Bild 1: Skadade krigare. Bild 2: Ocharmigare bild, men så jävla lycklig när jag tog den. 
Bild 3: Longboard för hela slanten. Bild 4: Återigen, så lycklig. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenBus

Bus hos Alessandroooo o Totte. Nu blir det longboard, tuff yaow, see ya.  
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenRSS 2.0