6 från februari

Bild 1: En nytränad Amanda = en glad Amanda
Bild 2: På det bästa stället som finns.
Bild 3: Ett försök till en dagslur med mini-man, myspys!
Bild 4: Försökte mig på en mysbild med vovven, slutade med detta. 
- Någon vill inte vara med på bild.
Bild 5: Sötisen lånade pappas glasögon.
Bild 6: En glad Amanda efter en heldag på praktiken.
 
Det känns som om det här var en bra månad med tanke på alla bilder på en leende Amanda.
Det har varit en bra månad. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppen100 dagar till studenten

Och nu är det mindre än 100 dagar kvar till studenten. Det börjar närma sig. Äntligen. 
Jag minns förra året när det var 100 dagars, då var jag less, äckligt less. Men jag och Kenny sa att vi skulle överleva för nästa år då var det våran tur att kinga. Vilket stämde, 365 dagar senare var det min tur, och det var värt väntan. Jag hade sjukt kul med delar av skönaste klassen, min fina klass.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenNorrköping

På lördagen åkte jag och kusin till kusin/syster i Norrköping och hälsade på. Såklart blev det shopping där det inhandlades allt för mycket.. Förhoppningsvis blir det ingen shopping fören fram till sommaren. Men det är som kul med lite nytt och en riktigt god lunch ute åt vi. Fin dag. 
Trötta vovvar och kusiner.
Resterande delen av helgen spenderades i lägenheten framför tvn, men det är som skönt att bara ta det lugnt också. 
Ja, februari är det va? Eller maj? Vart är min snö?
Liten promenix med dogsen, ibland önskar jag att jag också hade hundar.
Trötta brudar tittandes - sovandes - på OS ishockey finalen.
Bild 1: Fin och god middag framför mello.
Bild 2: Godlunch framför OS final! 
Bild 3: I väntan på bussen/tåget på väg hem på måndagen. 
 
Det var de bilder jag fick med mig hem från min sköna trip till kusinerna i söder. Det är skönt att få komma bort.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenKortvasan

Torsdagen den 20 februari så satte jag mig på bussen som skulle ta mig ner till Orsa där jag skulle få träffa min kusin, och ladda upp inför kortvasan kommande dag.
Bild 1: En extremt nervös Amanda som undrar vad hon gett sig in på.
Bild 2: Två taggade brudar på att åka 3 mil längd, två och en halv timme innan start.
Bild 3: Allt packat, allt redo, nu är det bara bussen som är kvar. 
Bild 4: En läskig snögubbe som vinkar och skrämer skiten ur två 19:åriga tjejer. 
Startnumret!
Bild 1: Vår tur nu! 
Bild 2: ÄNTLIGEN I MÅL! 
Bild 3: Fortfarande två taggade tjejer, men bara en kvart innan start.
Visst 3 mil är kanske inte så långt. Det finns sträckor som är betydligt längre och jobbigare, men just där och då så var det äckligt jobbigt. Och jag ger upp. Jag ger så äckligt lätt upp. Men jag gjorde det inte, och för mig är det en vinst. Det enda målet jag hade för dagen var att jag skulle ta mig i mål och det gjorde jag. Om jag däremot skulle ha tränat lite bättre (och mer) inför detta skulle tiden säkert också sett bättre ut, men för det här loppet är inte det de viktiga. Däremot vet jag nu att till nästa lopp (som är två dagar efter studenten) så ska jag träna betydligt mer. 
Lagomt svettig och trött Amanda.
Efter loppet så skulle vi fira med Ben & Jerry's.
Bild 1: Typ fyra affärer senare utan att hitta glassen så kom vi fram till mega många frysar.
Vart är vår Ben & Jerry's? 
Bild 2: Found it! Vilken smak ska vi välja?
Bild 3: Sliten brud på väg ner till kusinerna. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenLeendet finns inte på mina läppar längre

Efter 10 timmars resande stod jag ute på perrongen i Östersund igen, och även om jag lovade mig på resan hem att jag inte skulle tjata om att få åka härifrån fören till sommaren så behövde jag inte ens gå ur tåget för att känna att jag vill härifrån, nu. Jag vill bort, förlåt. 

Helgen var iaf bäst nere hos kusinerna och bilder och uppdatering därifrån kommer. 
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenNu bär det iväg

Vi kan hålla tummarna för att vädret är så här imorgon. 
Här hemma är det packning, tömma datorn och annat fix som händer, eftersom om två timmar så börjar jag min resa nedåt i Sverige. Ska bli skönt att äntligen lyckas ta sig härifrån även om det inte är speciellt långt härifrån eller längen(♥). Först blir det ett litet stopp i Orsa/Oxberg innan jag tillslut kommer hamna hos mina kusiner.
 
Kommer bli fint.  Vi hörs på måndag.
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenBitterkärring vs. Leendetjej

Bild 1: Återhämtningen efter träningen är bland det viktigaste, ikväll lyxade jag till det med skumbad, hallon-smoothie, ljus och farmen. Älska farmen. 
Bild 2: Lycklig, promenerandes hem efter träningen idag. 
 
Något som jag har börjat insett den senaste tiden är att ifall jag tränar så blir jag mycket gladare mot min bror. Det är väldigt många dagar som jag kommer hem sent, efter en promenad som jag haft lust att döda för att slippa, vilket gör att jag klagar extremt mycket på min lillebror och allt som är fel i lägenheten. Han måste verkligen stå ut med det mesta med mig. Helt ärligt tycker jag synd om honom ibland - jag hoppas att han inte läser det. Däremot varje gång jag har lyckats träna på morgonen (vilket i princip är den enda gången som jag har tid att träna numera, men det gör inget, det är den bästa starten på dagen.) så är jag inte less över att jag måste gå hem på kvällen. Jag är glad vilket gör mig gladare mot Anders också. Kan också bero på att jag är så trött att jag bara hoppar i säng när jag kommer hem..
 
Det jag vill ha sagt med det här inlägget att människor runt om mig påverkas beroende på om jag tränar eller inte, så ifall de inte vill ha en sur och otrevlig Amanda, så är det bäst att dom skickar ut mig på träning, peek(?) till Mamma, Björn och Anders som kanske påverkas mest. Är jag sur, säg åt mig att träna.
 
Det kommer framförallt påverka er bättre. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenStorasyster och minibror dag


Det här med tre dagar är bara överdrivet, men rätt ska vara rätt, men jag är less på att vara ledig. Är jag den enda människan som känner så? Troligtvis. Eller jag är less på att göra inget, därför tog jag med Elias ut idag på bobåkning och en liten skotertur, det är bra underbar att vara ute. Efter uteturen blev det våfflor hos farmor&farfar och lastning. Bra och mysig dag, trots att jag missade träningen och svenskan.  
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenhjärta

Jag är redo. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenTvå timmar ute

Efter två timmars försök fick vi ut Elias där det bjöds på lite bobåkning, fulings - med sex hjul - åkning, bus med vovvar och liten skotertur med hängarn. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenAlla hjärtansdag

Största överraskningen var när jag fick ett blombud på praktiken, typ sånt som bara händer på film. Alla andra presenter har jag fått av min mamma och farmor&farfar.
Tur att man har dem dagar som denna.
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenLivet på en räkmacka

Hela dagen idag spenderades i Östersund med mamí, och dagen började med en räkmacka och en semla. Mys!
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenNär man ångrar sig en timma försent

Bilden är från Skinkcupen i år, under uppvärmningen innan den bästa matchen jag troligtvis någonsin har gjort i mål.
Jag åkte inte på fotbollsträningen idag. Jag är besviken på mig. Jag är inte besviken på mig för att jag inte träna, jag har redan tränat och jag kommer träna mer i mitt liv. Jag är besviken på mig för att jag vet hur mycket jag älskar att spela fotboll, hur lycklig det gör mig. Det är verkligen bland det bästa som finns, även om annan träning är sjukt kul också så slår det inte fotboll. Fotboll har allt. Och jag åkte inte.
 
Det gör mig besviken, jag åkte inte på det som gör mig fullkommligt glad och som jag längtar till varje vecka, bara för att jag kände mig tvungen att åka. Och när jag känner mig tvingad så gör jag det inte. Det spelar ingen roll vad det är, jag vägrar. Och bara för det sitter jag nu 1 timme senare och ångrar mig. Varför åkte jag inte?
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenBra start på veckan

2014-02-08
Måndag, ny vecka. Har redan hunnit med ett träningspass - älska träning -, pratat inför alla lärare på skolan, masserat och fortsatt planera inför sommaren. Har resten av veckan ungefär lika upplanerad, vilket gör att det känns som att veckan snart redan är över innan den börjar. Så sjuk känsla egentligen och vet fortfarande inte om det är bra eller dåligt. Snart är det helg igen - om man tänker på hur det känns och även att jag tar helg på onsdagar -, vilket jag längtar till, det är ju Alla Hjärtans Dag på fredag. Spännande. Nu är det iaf dags för lunch, sedan blir det plugg, kanske massage, innan det blir ett jobbpass och för första gången ska jag hålla i ett gruppträningspass! Ska bli riktigt skoj, hoppas bara att några dyker upp.. 
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenKeep careful watch of my brothers' souls


Vad jag har sysslat med hela dagen idag och extremt vad fina djur det är. 

Fotograf: Pappa
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenPå skotern bakom pappa


Idag blev det en liten skotertur med pappa och lillbröderna, mysigt. Vi fick till och med lite sol på oss så nu är man glad och förhoppningsvis så kommer det upp fler bilder från turen någon dag i veckan. Måste verkligen fixa med bilderna.. Men här har ni några av dom.
 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenPraktikdags

Även om jag tekniskt sätt inte tar helg redan på onsdagar så känns det så eftersom jag åker hem och endast har praktik på fredag. Vilket är bland det roligaste som finns. Kommer vara värdelöst efter påsklovet då jag måste infinna mig på skolan igen. Är extremt glad att jag valde att ha praktik på Explore Åre igen, så roligt ställe att vara på, och att jag får vara utomhus hela tiden på praktiken gör det bara bättreIdag var jag först med på Zibob-race tävling på förmiddagen och Kvällskul på kvällen - stället som jag hängde mest på förra året. Det var kul att vara tillbaka på ett välkänt ställe men också tråkigt då det återigen inte kom några. Men jag fick ju åka ring, så ska inte klaga. Däremot så hoppas jag verkligen att det kommer lite mer folk framöver nu när Sportlovsveckorna drar igång.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenGlasstårta och redo för helg

Ibland kan det vara bra att stanna på skolan trots att man inte behöver, speciellt dom dagarna som lärarna bestämmer sig att bjuda på glasstårta. Även om brudarna inte ser så muntra ut på bilden, så var lyckan som Anna utrstrålade när Jerker sa att han kunde hämta lite till oss oslagbar. Det ännu finare med dagen är att det blir helg. Det känns ganska bra att kunna göra helg på en onsdag. Trots att uttråkade Amanda säger något annat.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppen1 timme och 20 minuter

Idag tog jag och Björn på oss längdskidorna och tog oss en liten tur upp på fjället.
Och man mår som ganska mycket bättre och inser verkligen hur fint man bor.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppen6 från Januari

Bild 1: Jag och bästavän på krogen.  Bild 2: Oliver överlycklig, hamnade äntligen på dyraste gatan i Monopol. Agnes; "Vi ska åka nu." 
Bild 3: Att vara hemma är bland det bästa som finns, skönaste och mysigaste kläderna och flätor i håret. Bild 4: Coolare lillebror får man leta efter. 
Bild 5: Alla spelar det extremt sämsta spelet som finns; Flappy Bird - förutom Pär. Bild 6: Me.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenEn tur till Tännforsen

Eftersom Petters skoter fortfarande inte ville vara med och fungerar hela dagen idag så blev det en liten tripp till Tännforsen. Lite halvmysigt eftersom jag inte varit där vintertid på sjukt länge, trots att fötterna höll på att frysa ihjäl. Det är synd bara att jag inte kan fånga så vackert och häftigt som det var på bild. 
På väg in i Igloon.
Sötisarna som följde med på tripen.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenRSS 2.0