Prova en massa färgglada klänningar

Idag var det dags att prova klänningar igen. Dagen till ära var det min och Annas tur medan Vicky fick agera fotograf och smakråd, så bilden på Vicky är från i måndags då vi också spenderade någon halvtimme där. Det var riktigt kul att testa och har lust att gå dit bara för att testa fler klänningar, haha, men jag har också insett att jag måste träna på att vara modell. Jag blir inte bra på bild. Så det iaf kan bli någon bra bild när jag ska på bal.
Fotograf: Vicky
Fotograf: Vicky
 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenJag vill träna, NU, helst nyss

Någon som jag är lite avundsjuk på just nu är den här bruden. Hur kan man få till 1-3 pass om dagen? Hur räcker tiden till? Gah, förstår inte. Jag vill också. Jag vill också träna tills det inte finns någon energi kvar i kroppen och ändå träna lite till. Träna till kroppen knappt kan stå upp på grund av all träningsvärk. Jag vill känna att kroppen har använts, tagit ut sig helt och är död. Och jag vill svettas. Jag är så äckligt sugen på att träna. Och imorgon kommer bli första benpasset på länge. Jag ska inte kunna gå ifrån gymmet. Fuck vad jag längtar. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenSkoteråkning med bästavän

En liten skön skotertur med bästa vännen, vi fick se en älg och jag fick känslan att mina knän aldrig skulle gå tillbaka till ett bra och normalt tillstånd. Men det var skönt att få komma ut och få hänga med henne. Att en person kan få en att må så bra. Jag älskar dig. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenIs that alright with you?

2013-01-14
"It's the wrong kind of place
To be thinking of you
It's the wrong time
For somebody new
It's a small crime
And I've got no excuse"
- Damien Rice
 
No
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenEn bra fredag

Om jag visste att de skulle bli så här stolt och glad för min skull skulle jag gjort det för mega länge sedan. Men samtidigt skulle dom troligtvis inte blivit lika stolt då. I fredags fick jag iaf två sjukt mega bra nyheter, jag är numera licensierad Personlig tränare och .... 
 
Tack för att ni är så jävla bra föräldrar och farmor och farfar. ♥
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppen+

Andas.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenKommer jag kunna sova?

17 januari
 
I natt kommer bli en jobbig natt. 
 
1, Jag måste sova ensam - mycket bättre att sova med någon. 
2, Jag är den enda som inte vet om jag blivit PT eller inte. Men imorgon vet jag. Sjukt nervös. 
3, ...
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenPersonlig Tränar utbildning på SAFE

Chillaste gänget
Nu kommer ett extremt långt inlägg med massor utav bilder från PT-utbildningen på SAFE med skönaste gänget som alltid kommer ha ett plats i mitt hjärta. Jag är verkligen överlycklig att jag tog valet i somras att anmäla mig hit och det har varit värt varenda öre. Jag har skrattat varje dag och mått bra, det här kommer jag leva på länge. Men sorgligt nog har allt ett slut. Nu blir det inga fler träffar på MR Husman eller InnerJoy, men på ett eller annat sätt så ska vi träffas igen. Puss på er. 

Testing testing..

Och lite lunchmys, sista veckan spenderades varje lunch på detta vis. Ja, det är hårt att gå kurs.

Lite hopp och lek träning blev det också.

Och lite annan lek.

En eftermiddag stod stretching på schemat.

Och efter mycket tjat fick jag en taco-kväll, och lyckat och gott blev det.
PT-Daniel & Bus-Simon

Söt-Adde!

PT-Simon!
Skurken V!
PT-Jossan!
Sista lektionen.
Jag och Daniel pimpade vår maskot under provdagen, för att lätta upp på trycket.
Och såklart en gruppbild på gänget. GRATTIS TILL ER ALLA SOM NUMERA KAN TITTELERA ER SOM PT:sar!
Sjukt stolt över er alla. Lycka till i livet, så ses vi igen. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppen*

Andas.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenUpdate av mitt liv på kursen

De senaste dagarna har sett ungefär lika dana ut. Jag vaknar på morgonen, äter frukost, åker till gymmet, har antingen teori eller praktik, lunch, teori eller praktik, åker på affärn, åker hem, lagar mat, duschar, diskar, försöker plugga, ser farmen och lägger mig. Och ser film. 
 
Tiden går fort och börjar inse att det bara är tre dagar kvar på kursen, så jävla tråkigt. Kommer sakna det mesta - förutom den delen att min egen träning blir lidande, däremot så är jag riktigt pepp på att börja träna nu, så det är bra. Men kommer sakna Tobbes skämt, våran helsköna lärare, skrattanfallen, att hänga på gymmet och vara träningsklädd hela dagarna, sovstunderna på lunchen och allt annat kul vi hittar på. Sköna människor. Det är helt klart ett väldigt bra val jag gjorde i somras. 
 
Dessutom börjar det kännas som allt äntligen släpper, jag kan det här. Du måste bara lite på dig själv. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenSånt där onödigt trams

Saxvallen 26 december 2013
Nu är kursen igång på allvar igen, och det är roligare än vanligt. Svårt, men roligt. Däremot väntas nu två lediga dagar, eller kanske bara en om jag bestämmer mig att åka på skolan på onsdag, beror på hur jag mår. Men imorgon får jag iaf vara ledig. Och imorgon SKA jag träffa min älskade och saknade brud. Äntligen säger jag bara. Allt rullar på som vanligt, trots att det har varit nytt år i 6 dagar, och jag skrattar och ler, troligtvis pga att jag har ett sånt skönt gäng att vara med. Livet är bra, trots att fötterna gör ont av för mycket hopp i barfota från idag. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenNyårsafton

Största delen av nyårsaftons kvällen spenderade på jobbet med nyårs supé och efter halv tolv spenderades den med mina kusiner och massa annat skönt folk i grannhuset.
Efterrätten
Förrätten
Min andra efterrätt
Tolvslags pussar
Snyggaste bilden
Fotograf: Linus
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppen2014

Och helt plötsligt blev det 2014. En minut senare så är det ett nytt år, och man kan få göra vad man vill. Man får en ny chans. Jag hoppas att jag kommer ta vara på den chansen. Eller rättelse, jag SKA ta vara på den. Samtidigt så känns det konstigt, det är första året på verkligen flera år som jag inte spenderar den med Sara och ser Peter Pan, hur ska detta gå? Jag måste också sova själv i huset, men jag har ju iaf fått en puss i år. Oturligt nog inte av han jag ville ha en ifrån, men en puss är ju alltid en puss. 2014 kommer bli ett bra år, jag tar studenten och jag fyller 20. I år börjar en ny del av mitt liv, det kommer bli fint. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenGott nytt år

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?

Le, livet är för fint för att vara ledsen. Och njut av det. Tiden kommer aldrig mer tillbaka. 

Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenRSS 2.0