6 från Juni

Bild 1: Jag och dom två finaste killarna i klassen. Saknar er.
Bild 2: Brevet med mina betyg.
 Bild 3: Mr Kocken dekorerar min mat fint.
Bild 4: Sista gången vi är i klassrummet.
Bild 5: Jag och Linnea på Gute, från kvällen med djurtema.
Bild 6: Någon morgon påväg hem från krogen.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenEn snabbis på fastlandet

Klockan 10 på kvällen den 5:e juli frågade jag återigen mr chef om jag kunde få ledigt den 6:e för att åka till simtävlingen, och för första gången så sa han att det skulle gå bra, yes, äntligen. Så halv tolv när jag slutade cykla jag upp till lägenheten, packade om, sprang ner till bilen, insåg att jag hade glömt legget, sprang upp igen och sedan ner till bilen igen och kunde köra till färjan. Väl på den spenderade jag de tre timmarna genom att sova på golvet - bra uppladdning -, för att sedan köra bil till kusinvitamin, bli bjuden på frukost och sedan sätta sig i nästa bil och sova de närmsta 4 timmarna upp till Vansbro. Väl framme började uppladdningen, typ i stil med våfflor, titta efter snygga livräddare och låt-mig-sova-istället humör. 
När vi däremot stod på starten, kände oss så där allmänt sexiga i våtdräkt och gummibadmössa, så var det bara att springa i den kalla vattnet när starten gick. Dom där första 10 metrarna så kände jag verkligen; varför gör jag det här? Det var så förbaskat kallt. Men efter dom så gick det bra, man simmade på där i sitt tempo och ja, simmade. 
Efter 29 minuter och 38 sekunder så var jag i mål, kan helt klart säga att jag faktiskt har badat nu i år och att jag faktiskt har tränat den här veckan också. Yes. Det är illa där man brukade känna sig dålig för att man bara tränade en gång per dag tills man är lycklig över att man tränar en gång i veckan. DumåstetatagidethärnuAmanda. När vi väl hade kommit upp så var det bara att göra om samma procedur, sova i bilen i fyra timmar - kanske bara i tre faktiskt. Komma hem till kusinerna, äta mat , somna på soffan framför Apornas planet, innan jag var tvungen att vakna vid två för att köra bil till färjan igen och sova tre timmar på färjan, igen. innan jag landade på soffan i lägenheten på Gotland klockan 8 på morgonen efter och får reda på att jag är ledig. Typ älska livet. Firade med att sova ytterliggare några timmar på soffan.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenBra jobbdag

Vissa dagar är det bättre att jobba än andra, speciellt dom dagarna som nuvarandebossen springer över till glassbaren bredvid och har med sig en varsin glass till oss som jobbar. Winwin. Värmen gör det däremot lite mindre värt att jobba och lite mer värt att ligga på stranden istället, men, man överlever. Erik gjorde dessutom söta lunchen till mig, söt han är! 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenDagen då jag blev 20 år

Kan säga att jag hade den bästa 20års dagen jag hade kunnat haft. Den började klockan tolv med att vi stängde på jobbet, då sa dom grattis till mig - weeii. Efter det tog jag cykeln hem, sov, blev väckt med frukost på sängen och sjungande klockan halv sex - finaste Frida och Agnes. Somande om. Vaknade, gick mot jobbet, gick förbi glassen, fick megaglassen av Erica - bra frukost. Kom ner till jobbet, hade pannkaksfrukost med arbetskollegorna. Börjde mitt tolvtimmarspass - men lika glad är jag för det.
Ali gjorde godaste jobblunchen till oss, ris och wok! Sen på kvällen när middagsrushen började sjöng dom för mig och kom med en tårta, bästa arbetskamraterna!
Fortsatte jobba, tills jag fick sluta först! Yes. Stannade kvar på jobbet, tittade på fotboll, med två sköna grabbar, Malin och hennes kompis. Fick plankstek till middag - synd bara att jag var så mätt. Käkade tårta till efterrätt och blev bjuden på massa drinkar med paraplyn, tror att jag ska fylla år oftare. Brasielien vann = Bra. Folket gick ifrån restaurangen, mina kollegor stängde och jag fick två shots av min chef precis innan vi gick därifrån. Jag, Erik, Petrus och Andre fortsatte min födelsedag på Gute till klockan tre och sedan kebab efter det som super-Turken fixade åt oss. Så jävla bra födelsedag. Jag ler bara av att skriva detta. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenEn månad på Gotland

Sådär, nu har jag snart spenderat en månad på denna underbar ö. Och jag fullkommligt älskar den. Jag kände mig hemma efter två dagar, i Östersund kände jag mig hemma efter tre år och det var mest bara för att det faktiskt var ett av mina hem, men jag ville alltid hemhem. Här längtar jag inte hem, såklart längtar jag efter min familj och vännerna där hemma, men jag vill inte hem. För just nu är det här mitt hem. Jag trivs så bra i mitt och Agnes kaosrum - mest mitt kaos -, jag trivs så bra med hela lägenheten - trots att jag endast spenderar tiden jag sover och äter frukost där. Men jag älskar hela Visby, så allt här är mitt hem. 
 
Jag har dessutom lärt känna fyra nya trevliga tjejer, bor dessutom med tre utav dem, och den fjärde kan man också säga att jag bor med. Jag jobbar på världens skönaste ställe - och tur är väl det då jag spenderar största delen av dagarna där. Det är fullkommligt kaos, speciellt den senaste veckan, men jag gillar det. Vilket beror på människorna man jobbar med, vi skrattar, skriker, kramas och ler mot varandra, varje dag. Det är så skönt att ha några att jobba med igen. Vi pratade om det förut i veckan - en av alla kvällar som vi sitter kvar på jobbet efter vi har slutat - att om inte vi som jobbade där skulle varit ett så skönt gäng så skulle vi nog slutat. Men det går inte. För i så fall skulle jag saknat dom för mycket. 
 
Det enda negativa är att jag jobbar så mycket vilket resulterar att jag inte får träffa personen som jag åkte hit med något. Den sista veckan har jag inte ens träffat henne, jag sover när hon åker på jobb, jobbar när hon slutar, och hon sover när jag slutar. Och den enda gång vi både är hemma samtidigt så sover vi. Men jag lovar dig älskling snart så är det vi igen, för det här är våran sommar. Jag älskar dig. 
 
Vad händer annars på Gotland? Jag äter mycket glass, planerar vad jag ska göra i sommar - det ryktas om en fotbollsmatch mot Plaza -, tränar inte - om man bortser från allt springande på jobbet och allt dansande på dansgolvet, jag konsumerar alldeles för mycket alkohol - kommer bli ett vitt år efter den här sommaren + studenten. Och så cyklar jag, fram och tillbaka till jobbet, och går i affärer, köper bikinisar som jag inte kan använda - ge mig sol och ledigehet. Och blir lite smått hjärndöd. Men nu börjar nästa månad. Bara två kvar nu, lev det väl. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenBFFRI11A

På 3 år är det här den enda bilden jag har lyckats skrapa ihop på hela klassen.
Nu har det gått exakt en månad sen jag stod där på trappan och hade gått ut gymnasiet. Jag stod där med min klass, min sjuka klass som jag älskar, som jag alltid kommer älska. Jag har aldrig ångrat att jag bytte linje - och därmed klass - efter första året på media. Jag har haft tre underbara år med dessa människor, jag ångrade min inte ens förra året när jag skulle ta studenten, för jag visste att min tid kommer och jag kommer få gå ut med den bästa klassen. 
 
Och ja, allt var inte perfekt, det är ungefär det sista året som vi verkligen har varit en klass - men fortfarande med mycket kaos, en del dåligt men också mycket bra kaos. Jag kommer alltid komma ihåg er, men jag känner också att jag var redo att flyga, redo att börja livet. 
 
Tack för allt. Vi syns snart igen.
 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenRSS 2.0