| Dagen | Ointressant | Träning

Sa vi höstlov?

Då har snart novemberlovs/höstlovs veckan gått till ända. Det första lovet som jag inte får ta del av - om man bortser från i somras som fortfarande räknas lite som ett sommarlov - och veckan har i störst del bestått av att jobba, eller åtminstånde hängt på gymmet = försökt tränat. Hängt med Anna i hennes nya lägenhet, tagit alldeles för många sovmorgnar och ätit mycket god mat - men dock lite för lite riktig mat. Hängt för lite med Sara men tjänat - förhoppningsvis - lite mer pengar. Nu är det bara fem timmars arbete, 30 minuter springning + 30 minuter cirkelträning - DET SKA BLI AV AMANDA! - innan jag tar helg. 
 
Helg = få åka hem, jobba, åka tillbaka till stan. Men ska även hinnas med lite Halloween firande med sköna brudar och ett träningspass till. Men allra först, diska och sedan leta rätt på kameraladdaren - problemet med att bo på för många ställen, vart la jag laddaren!?  
Riktigt god omelett som jag åt till lunch/middag - eller så var jag bara hungrig. Tog mig bara en månad att göra den (Y).
 
 
Visa fler inlägg