En sockerbagare han bor i staden

Efter två dagar med feber och soffläge, kände jag mig äntligen lite produktiv till att göra något idag = städa toaletten, ta en dusch och baka saffranssockerkaka. Och där tog dagen slut, kan säga att jag började den första klockan 4. Så helt långsam är jag inte. Tillbaka till bakandet, jag gillar saffran i bakverk. Och jag gillar att baka bara för att äta upp det. Det är alltid godast nybakat. Och smet och deg är nästan godast.

Kommentarer

SKRIV DIN KOMMENTAR HÄR

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:


Postat av: Johanna
2015-12-08 * 16:35:50
Hemsida:

Smet och deg måste vara ett släktdrag, saknar dig babe.

Svar: Det är så gott! Saknar dig med, snart syns vi.
Amanda

Trackback
RSS 2.0