Födelsedagsfirande

Gammel-pojken fyllde år, såklart blev det tårta och paket. Man fyller bara år en gång om året.
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenTvå mörka bräddagar

En hel-ledig dag och en tur efter jobbet idag, snabbast var vi ut från frukosten. Det är sjukt att jag skyndar mig ut i backen, när det halvregnar och töar. Men det är som kul. Lunchen som jag och Erik åt var god, synd att man är arbetsskadad och inte kan njuta av lunchen. Vi fick dessutom sol sista åket för dagen igår. Se det positiva i allt. Nu blir det nog ett tag tills jag åker igen. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenMiddag av kocken

Lite förfest och middag i mysigast stugan. Sjukt gott var det. Och sjukt trångt var det på krogen. Men ganska kul var det. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenEn dag på spaet

Lediga dagen spenderades med hotellfrukost och sedan hänga på spaet hela dagen. SÅJÄVLAUNDERBART. Det här kommer bli en standard. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenMiddag i mysigaste stugan

Erik lagade middag åt oss, lyxigt. Sedan blev det utgång, och ja, såklart hamnade man på soffan på staff. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenDet hettar i ansiktet nu

Finare dag i backen igen. Älska vädret.  Blev lite afterski också, men nästa gång så kanske det blir lite längre.  Men vi fick nachos och spela pinigs, och vann tandkräm. Och jag och Julia tävlade i backen och vann KinderMaxi. Bättre dag, efter 6 timmars jobb.
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenBrädåkning i mörkret

Tog en tur med Erik i backen idag. Vi började åka sent, kanske lika bra, är det alltid så isigt i backarna? Inte undra på att jag inte gillar att åka. Fast justja, det var de bästa åken i våra liv. Började längta efter vårvintern, att åka utan jacka och att sitta i en snösoffa och bara må. Och grilla korv! Vi åkte hem till Eriks stuga för att byta bräda och dricka något varmt, slutade med att vi låg i varsin soffa i fyra timmar. Tillslut tog vi oss upp och åkte ner till min bil i mörkret. Det blev ingen träning idag heller. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFlickvännen blir gammal

Grattis min skönaböna på din 21års dag. Tack för att jag fick spendera den med dig i år. 
Firade Agnes med kladdkaka, chips, morötter och dipp. Sjukt mysigt. Samt att vi spelade spel, ryktet går och med andra ord. Båda lika kul, men jag vann inte en enda gång. Man kanske har tur i kärlek då. 
 
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenLängdtankar

Om någon hade lust att lära mig att åka längd skulle det vara bra. Hur ska jag ta mig runt 3,5mil? Fast jag lyckades ju i våras, även om det är de 3 värsta milen i mitt liv. Så jag kommer klara det nu också. 5km lyckades jag iaf skrapa ihop idag, bara 3mil kvar. Åh. Bara det kommer lite mer snö så blir det fint.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenDu borde sett att jag var full av liv

Tack för att du följde med mig i natt bestie.
"Det är fullmåne, och vi är inte unga längre
Men det gör oss ingenting,
Sista dansen är ikväll"

"minns du den sista sommaren
när vi dansade med sanningen
och tänk att du var vårt paradis
vårt helvete var vårt paradis
undra om du är lika vacker än
som den där sista sommaren"
"Vi krossade våra drömmar
Vi kunde nå allting, allting vi visste fanns
Sen krossades allt,
siktade mot molnen, hamnade i sanningen"

"Vi är förlorare jag och du, för ingen av oss vågar tala ut,
för ingen av oss säger vad vi känner, står vi här men vi är bara vänner,
finns inga vinnare i lekar för två, inga vinnare de är bara så,
och om allting skulle falla imorgon
så vill jag veta att du visste hur jag kände de då."

"Kyss mig över bröstkorgen så får jag känna att jag lever,
Andas djupt i mig tills jag är din,
Du får göra vad du vill,
Får göra allt och lite till,
Du får göra vad du vill med mig ikväll"
Det blev en bra kväll, jag fick se honom.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenMango på förfesten

Mango, Agnes och Thomas, kan en kväll bli bättre?
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenSnabba åk

Efter jobbet idag - som äntligen börjar gå snabbt igen - så drog jag och Elinor ut i backen, tog med mig storkameran - farligt - och hann med tre åk. Dock så hann vi inte ut innan solen gick ner, men det tar vi nästa vecka. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenPuss på dig

Finaste pojken. Om du bara kunde låta bli mina sopor.
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenÅrets första längdpass

Idag efter jobbet lyckades jag/vi göra årets första längdpass. Fler ska det bli, men känner att det är långt kvar till någon elitnivå. Eller någon nivå att det faktiskt känns som träning. Men det är skönt, ett par nya skidor så fungerar den här säsongen också. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenSnöbus och hundlek

Mellan brädspelandet och "springturen" tog vi oss ut och buste med vovvarna i den nya snön. Skulle agera fotograf och förhoppningsvis blev hon nöjd med några bilder. Såklart blev det några bilder på min favoritunge också. 
 
 
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenBrädspelande kusiner

Igår kväll och idag så har vi suttit hela kusinskaran - Elias och + Jonas, och spelat spel. Började med cluedo och efter det tjuv och polis. Oturligt nog så fick jag ingen vinst. Men det var mysigt och trevligt att få spendera lite tid med dem. Brädspel är för underskattat. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenLyxmiddag

Det blev middag med tre fina brudar, innan vi begav oss till Erik och Garbors fina stuga, efter en mördarbacke. Tror att vi går den andra vägen nästa gång, eller tar brädan. Men är kär i stugan, åh, jag vill ha en mysig stuga. Efter ett tag rullade nästan hela staff in, och efter det drog jag och Julia på oss plastpåsar och åkte nerför mördarbacken, mycket roligare. 
 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenI see the daw of a new beginning

Och bara sådär så var det ett nytt år. Året slutade med att jag åkte upp till Copperhill för att fira in det med några av mina arbetskamrater. Såklart åkte glitterklänningen på, det är bara nyår en gång om året och köpte jag klänningen till nyår så ska jag ha den på nyår. Förhoppningsvis kanske jag kan använda den någon fler gång också. 

Vid tolvslaget stod jag utanför Copperhill, med mina arbetskamrater, försökte få till några bilder och undrade hur det hade varit om vi hade åkt till Brasilen som vi pratade om i somras. I år fick jag inte ens någon nyårspuss, men jag verkar överlevt iaf och förhoppningsvis så kommer jag få några senare i år. 

Natten fortsatte sedan på staff, där det blev ganska lugnt och chill, men sent, somnade på soffan - den skönaste - och sedan blev det direkt att gå till jobbet på morgonen och jobba i nästan tolv timmar. Bra start på året. Det här ska bli ett bra år. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenRSS 2.0