1 från Maj

Bild 1: Såg en massa renar på resan upp. 
 
Har tydligen inte hänt något mer intressant i min mobil den här månaden, förutom att jag ser ut att var 46år gammal på min profilbild på facebook, och jag är 83% glad, jag borde få 15 barn och mitt första barn kommer ploppa ut när jag är 27. 
 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenAnd every night has its day, so magical

Ibland funderar man om det får vara så fint här. Bilderna togs tjugo i tre på natten efter vi kom hem från lite häng på krogen. Det var skönt att äntligen få se lite mer människor, och jag längtar inte tills i vinter då det kommer vara mörkt dagen runt. Kommer dessutom att ha jobbat fem dagar den här veckan.
Win.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenEn vecka kvar till studenten

Idag är det en vecka kvar till min lillebror tar studenten. Klart saknar jag det och skulle gärna vilja göra det igen. Men samtidigt är jag glad hur långt jag har kommit, och då menar jag inte bara att jag just nu är 90mil hemifrån, utan att jag har vågat göra allt jag vill. Och mer ska det blir. Nu är det bara problemet, vad ska man köpa till sin lillebror i studentpresent? Börjar bli som dags att skaffa något. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenGabor på besök

Bästa Gabor kom på besök. Det blev tacos - det bästa -, bowling, basket och mumsfrukost. Jag gillar dig gubben. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenStrålande sol klockan nio

Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenNorges Nationaldag

Norges Nationaldag till ära åkte vi ut till golfbanan och slog lite på rangen efter killarna slutat jobba. Som vanligt ledsna jag efter fem bollar, förhoppningsvis så går vi - Erik - snart ut och spelar på riktigt. Men det är ju en sjukt vacker golfbana, i mitt tycke. Får se vad Erik säger efter en spelad runda. Blev även lite bitter på mig över att jag inte tog mig ut och fick se något national-firande, men får väl ta igen det nästa år. 
Såklart blev det även middag idag igwn, valsallad, typ, och sålänge man inte fick den enorma fisksmaken i munnen så var det gott. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFrukost varje dag

Idag var det min tur att göra frukost, och även om det ser aptitligt ut så var det inte så himla gott. Det var som att ramla i sanden och få munnen full, ungefär så var känslan när man tuggade på sconesen. Man ska inte luras med sina bilder. Men det höjer som betyget när det är nybakat och varmt, då kan det nästan smaka hur som helst. Juicen var iaf god och ingredienserna jag hade i ser ni nedan, och grönkålen får mig att tänka på lilla frukost-Elinor. Tänk att vi båda sitter i samma land, men ändå är så långt ifrån varann. Lycka till i sommar.
 
Och jag har träningsvärk i rumpan efter mina två övningar igår på gymmet, jag älskar att gymma.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenI bakluckan på en bil

När Erik slutade jobba drog vi 30min norrut, där vi hamnade i bakluckan på en bil, med en eld i en liten grill, och för första gången kunna titta ut över havet och inte se några berg. Det var kallt och det är bara att börja inse att vi nog inte kommer få det mörkt på väldigt länge. Vi lär väl ta igen det i vinter sen istället. Hamnade iskall hemma halv tre, håller tummarna att det blir lite varmt i sommar. Och jag vill också börja klättra.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenMunkar i hjärtformar

Munkar till kvällsfika igen, nu är degen slut så nästa gång kanske det blir bullar, eller morotskaka. Eller så kanske man tar tag i träningen och gör sig redo för sommaren. Fast äh, jag är alltid redo för sommaren, det enda man behöver är sol och värme, vilket inte verkar finnas här uppe. Så det löser sig i alla fall. Och sen är självkänsla det du behöver. Och jag är ledsen, mycket kan man bygga på gymmet, men självkänslan är inte det. Det är lite mer komplicerat än att bygga muskler. Men träning kan ju vara bra och kul för det. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenKvällsäventyr

Eftersom uttråkade Amanda var i farten så blev det ett litet biläventyr på kvällen. Och ja, sen jag tog körkortet har jag inte ångrat det en sekund.
Men det betyder inte att jag tycker om att köra bil.
 
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenKvällsfika

Tänkte på gymnasiet och Lovisa som alltid ville äta munkar, och ja, det är bra gott och fint.
 
Lämna en Kommentar (2) | Tillbaka till toppenEn vecka i Lofoten

Dagens frukost såg ut såhär. Nybakat bröd och te. Två tummar upp. 
 
Snart ska vi bege oss in till jobbet, där det förhoppningsvis slutar med att jag snart får jobba. En vecka utan och jag håller på att dö av typ tristess. Jajaj, du överlever. Efteråt hoppas jag att vi hittar ett gym, jag saknar att gymma. Så att om jag inte får börja jobba snart har jag iaf något vettigt att göra med kroppen, nu när den strejkar att springa. 
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenGolfsvingen

Efter en liten jobbdag för mannens del så åkte vi till golfbanan och tränade på att slå. Fick till två bra träffar utav fem, och sedan gav jag upp. Det är roligare att titta på dig än att slå själv. Och det kändes som om man var på fjället och slog. Vad vackert det är. Jag vill fota dig när du spelar här. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenKom med mig så går vi vilse

När pojken kom hem så åkte vi på en korttur - så jag skulle få komma ut -, vi hann inte speciellt långt innan jag ville stanna och fota. 
Sedan åkte vi hem och han lagade mat åt mig, egengjord potatissallad med wookat fläsk och grönkål. Mannen kan. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenEn bra start på dagen

Gröt med äpple och kanel - så jävla gott, tack Copperhill! -, med hemmagjord sylt - så god - i plastbyttor då vi inte har några djuptallrikar - hehe -, hemmabakat bröd med taffelost (), prickigkorv/salami/medvurst - vet inte vad det heter, men den är god -, och tomat. Samt hemmagjord juice och te; den godaste sorten, gröntte från brunkulla. Och ja, Amanda har inte gjort något, möjligtvis lagt tepåsen i teet. Men jag verkar ju få frukost iaf. Och det är jag som ska jobba frukost, vilket skämt. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenBe the wanderer that’s coming back

Det är så vackert här att man bli bitter av att inte kunna fota. Vart glömde jag mina fotokunskaper?
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFörsta dagen i vårt nya liv

Vaknade av att Erik bakada bröd så det lutade nybakat bröd över hela lägenheten, typ det bästa. Efteråt drog vi vidare, besökte jobbet en snabbis och senare vidare till Svolvær och fixa papper efter att ha blivit skickade över halva staden. Till lunch hittade vi ett litet café där det kändes som om man hade stigit in i ett dockhus. Och sedan tillbaka hem igen efter en ordentlig matshopping. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFrån fönstret på vägen

Vi åkte kvart över fem på morgonen, när klockan var 8 var jag glad över att vi hade åkt så tidigt eftersom vi då var tre timmar längre fram än om vi hade startat vid 8 som jag föreslagit. Vi åkte norrut till ett vinterland. I närmare 12 timmar satt vi i bilen innan vi slutligen landade i Kiruna där vi sov över natten. Efter en hotellfrukost åkte vi vidare till västerut och hamnade ännu mer i ett vinterland som gjorde att jag började fundera varför jag har spenderat hela vintern i Åre, när det är så mycket vackrare där. 
På kvällen kom vi äntligen fram till vårt nya hem. Städade och packade upp hela natten innan jag fick somna i hans famn - i en säng.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenSista dagen hemma

Dagen efter tog vi en fika på Törners, pratade, sa hejdå till både brudarna och Gabor. Kommer sakna dig bubben. Och dig också Anna. Fick även träffa Hannah - sjukt länge sedan! - och min brud Agnes. Kommer sakna dig med. Men livet är till för att leva. 
Efter Östersundsbesöket drog vi hem till Såå där det blev middag med allehopa, mysa det sista med min miniman och inse att Erik fick bestämma att vi skulle åka vid fem på morgonen dagen efter. Vi fick ju plats med allt i bilen. Och det är nu man inser att man skulle vart mer hemma i vinter. 
 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppen10 från April

Bild 1: Pinnbrödsbakning på jobbet, hårt arbetsliv.
Bild 2: Fick en efterrätt efter jobbet, mums. 
Bild 3: Jag älskar motljus.
Bild 4: Bästa mannen hade gjort sushi åt mig efter jobbet. 
Och köpt mig en present, mannen kan.
Bild 5: Pulkaåkning med Simla.
Bild 6: Cupcakes dekoration.
Bild 7: Åre Winter Pride = måla naglarna i regnbågens färger.
Bild 8: Musikquiz på Creperiet innan utgång. 
Bild 9: Köpte risk, skulle vi aldrig gjort. Mannen blir galen. Men jag vann. 
Bild 10: Jag gillar dig. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenRSS 2.0