5 från Februari

Bild 1: Bror-mys
Bild 2: Det säkra före det osäkra!
Bild 3: Vovve-mys
Bild 4: Vad jag gör på jobbet
Bild 5: Vad jag också gör på jobbet..
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenMiddag på Supper

Det blev en Suppermiddag med två älsklingar och en frukostbabe. Det är som bra gott på Supper. 
 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenBus med killarna från Såå

Följde med tre av de bättre killarna på skotertur och snowracerbus. Och jag har äntligen en bild på oss alla tre, var som  4,5 år sedan sist.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenSnowracer ner från Renfjället

Åkte med kusinerna, kusins pojkvän och bröderna upp till Renfjället på en mysig skotertur. Typ som när vi var små. Sol var det när vi åkte upp och när vi åkte ner, snöstorm när vi var där uppe. Så det blev en korttur. Men påvägen ner roade vi oss med att åka snowracer efter skotern, bland det roligaste. Och bästa. Och största barndomsminnet. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenSnowboard

Efter jobbet tog jag mig ut i backen, tyvärr så kände kusinerna att dom åkte tillräckligt så dom åkte hem. Jag och Jonas åkte upp på toppen, fick några åk utan att kunna se. Hittade Gabor och Erik, åkte puder, gick för mycket, tappade bort Jonas och åkte fel men fick en av de skönaste åkningen för i år. Sedan var liftarna stängd så det var bara att åka hem igen. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenLängdtur med kusinskaran

Det var mysigt att åka längd idag, trots mörkret, felkörningar och allmänt skattande och kaos. Det var mysigt att vara alla stora kusiner och göra något som alla mer eller mindre tycker om. Förhoppningsvis händer det snart igen. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenBus i snön och mörkret

Jag låg och sov, dessa två + Johanna var ute och lekte, så söt han är min lilla pojk. Imorgon ska jag också följa med ut.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenEn kväll i Ullån

Åkte hem till Agnes efter träningen idag, det blev sushi, film - Spy Kids - och en massa skratt. Jag har saknat det bästie.  
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenEn snabbis nerför skutan

Jag är en person som bara är ute i backen i perfekta dagar. Idag var en sådan dag, så när man fick sluta en timme tidigare sa jag åt Gabor att vi var tvungen att hänga ute inann jag började jobba igen. Så vi drog ut i backen, upp på skutan och åkte mer mot baksidan/sidan, mycket bättre. Så härligt och underbart, såna här dagar är det värt att vara i backen. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenMiddag på RAW

Tog en middag med några från förra årets frukostgäng + två herrar. Så trevligt, och mycket god mat. Hit måste jag snart igen. Sushi i mitt hjärta. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenKälkspåret

Första turen i kälkspåret för i år, men absolut inte den sista. SÅJÄVLAKUL!
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenAlla hjärtansdag

När båda jobbar kväll på alla hjätansdag så får man fira det på morgonen, fin frukost alá Gabor, och eftersom jag skrev en lista på allt jag vill göra nu i Åre så tog vi passande på att göra första saken idag, åka hundsläde.
Så kul att äntligen sitta på en släde bakom massa fina och söta hundar igen. Nästa gång ska vi åka på en långtur och sova över. På typ Grönland. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenPannkaksfrukost

Första dagen på 10 dagar som jag fick sovmorgon spenderades på detta vis. Riktigt lyxigt och sockerkickad frukost, men det är mys det med. Bra frukost, bra när Gabor också har sovmorgon med oss.
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFörsta längdturen

Tog med mig Anders på affärn, fick honom att köpa längdutrustning, åkte hemhem, åt spagetti och köttfärsås hos farmor och farfar, slog mig blodig på Anders utrustning och fick med honom i spåret. 5 km blev första turen, så jävla skönt. Att du inte gjort detta tidigare.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenCause we've no time for getting old

Såna här dagar man saknar kylan och Renfjället.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenNär solen är ovanför och molntäcket under

Tog en dag i backen med Agnes och Oliver, blev som ganska fint väder så var tvungen att åka upp en snabbis till toppen.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenRSS 2.0