Födelsedagsmiddag för babe

Tog och firade Eriks födelsedag med en middag på Grappa, första gången någon av oss var där och det var ett fint första besök. Mycket god mat, rolig servtör och fint sällskap. Borde definitivt besöka igen under våren, om plånboken, och alla planer tillåter det. Men jag rekomenderar det verkligen.
Jag älskar dig.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenHalva familjen på middag

Bjöd ena sidan av familjen på middag. Mycket mysigt, trevligt och gott - kan inte bli något annat när mannen lagar mat. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenNär man egentligen skulle städat

När man lovar killen att städa och så hamnar man istället spontant på Supper med Emma.
Men ja, mysigt var det. Och mycket roligare än att städa. Och jag hann iaf att dammtorka. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenTrondheim-trip

Tog med mig bruden till tågstationen för att åka till grannlandet. Där blev det badande, middagsdejt, sovande på hotell, hotellfrukost och shoppande innan tåget åkte tillbaka ex-antal timmar senare. Hade ett väldigt fint ett och ett halvt dygn med dig bästa. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenEtt kort besök av Anna

Anna tog tåget till Åre igår för att hälsa på. Tanken var att vi skulle gå ut, vi åt tacos och åkte ner, såg kön in till Verandan och gick hem igen istället. Idag åkte vi upp på Copper, åt frukost, gick på spat och åt lunch. Mums och mys. Tycker om att hänga med dig vännen, hoppas det blir snart igen. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenSpontantur till pappa

Fick spontant ledigt, åkte till pappa, fick följa med på en kort skotertur i mörkret, åt fin middag med hela familjen och tittade på tv med min myspojk. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFira finaste Agnes

Firade finaste Agnes på hennes 22födelsedag, så gammal du börjar bli. Hade det supermysigt med spel, lite utgång och sköna tjejer. Synd att jag var så trött bara, men jag längtar tills nästra vecka. Det blir mys. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenEn bräddag i pudret

Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenÅka i solen på Vita Renen

Tog skotern, babe och Jonas till Renfjället för lite brädåkning - typ två åk - i kylan och solen. Det är bra fint här uppe, det är jobbigt att gå uppför backarna och varmchoklad med grädde är typ bäst när det är kallt. Och jag provade min GoExtreme för första gången.  
Min man ♥
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenKusinernas julklapp

Då jag skrev som mål att jag skulle spendera mer tid med mina vänner och familj, och mindre på jobbet. Tre dagar in på det nya året så hade jag redan misslyckats. Jobbade de första dagarna 12, 14 och 12 timmar. Kan inte bli sämre nu. 
Tog med kusinerna upp på jobbet för deras julklapp, äta frukost samt att gå på spat. Så skönt, och finns inget bättre start på dagen. Vi var väldigt tidiga ute också så att fick spat för oss själva i början, lyx. Som jag sa förra året, jag måste börja göra detta.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenNyårsafton

Mannen kom inte hem till tolvslaget så jag fick ingen puss i år heller. Firade in nyåret i min morgonrock - bästa julklappen - tillsammans med Gabor i partyhattar, drack en alkoholfri päroncidershot på tolvslaget och längtade efter min man. Nästa år kanske. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenRSS 2.0