Halti, tur & retur.

Åkte upp till Finland för praktik med Wild Hikes Finland, hamnade en vecka i Kilpisjärvi och följde med på en femdagarstur på turskidor, stugor och två härliga deltagare. Skidade fram och tillbaka till Finlands högsta topp, Halti, 1324 m.ö.h. Det är inte lätt att vara Finland när Finlands högsta är lägre än hemma-berget. Men det var en rolig och lärorik tur, med både sol, whiteout och en massa blåst, och många vackra vyer. Det är skönt att vara ovanför trädgränsen. 
På toppen.
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppen3 människor och en hund i en kälke

Den där dagen när jag följde med pappa-familjen minus Anders på en skoterutflykt. Korvgrillande - mer kakätande, hej, produktplacering, mysande med vovvar och bara spendera lite tid med familjen innan veckorna i Finland. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppen4 dagar på Sylarna

Så var det veckan för vår examinerande vintertur, vi skulle gå Jämtlandstriangeln, sova i tält och äta på Blåhammaren. Men vädret hade andra planer, så vi drog till Sylarna, hamnade sovande på fjällstationen i tre dygn och gjorde små dagsturer under dagarna och bastande under kvällarna. Det roligaste var att åka på rumpan ner från en liten kulle efter vi lutat oss mot blåsten. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenRSS 2.0