Sista julbordet

Troligtvis det sista julbordet för i år spenderades på jobbet, och gott var det. Och mycket mat var det. Och tungan kommer jag aldrig kunna släppa.  
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenBättre än att stanna inomhus

På timmarna idag blev det en tur i längdspåret - eller egentligen i skoterspåret med längdskidorna - och tur var det. Mår så sjukt mycket bättre de dagar jag rör på mig än om jag inte gör det. Vilket får mig att sakna gymmet, jag vill styrketräna, men som tur har jag iaf snö, längdskidor och en snäll bror som kör upp ett spår. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenDagens äventyr

Mini-skotertur efter jobbet med varm choklad och bullar, fint, trots blåsten och bristen på snö. 

Fotograf: Johan

Fotograf: Johan
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenBrädspel hos kusinerna

Spelkväll hos kusinerna, först cluedo - där jag kom vinnande ifrån! - och sedan tittade jag på när de fortsatte med risk-spelandet. Tror att de hade spelat samma omgång i 7-8 timmar innan de fortsatte idag, och vid 12 hade fortfarande ingen vunnit. Hahah, härligt spel. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenNorsk mini-julafton

Kvällen spenderades i Norge med den norska delen av familjens släkt. God-mat, skratt, hattar och paket-lek, fick dessvärre inte med några paket/vinster hem, men jag fick iaf öppna tre stycken. Sammanfattningsvis; en lyckad kväll. Såklart blev det några bilder från kvällen.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenMed längdpjäxorna på fötterna och flätor i håret

Premiärturen på skidorna är gjord. Nu är det bara att kötta till februari. Förhoppningsvis, eller något. Skönt att äntligen röra på sig iaf och ha flätor i håret.

Fotograf: Björn
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenTassa lätt på fötterna små

Nya mysstrumpor som jag fick i julklapp av tomten. Han är som ganska snäll han. 
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenJulaftons kväll

Firade julafton uppe i Saxvallen i år, först julbord med släkten och sedan paketöppning med familjen. Mysigt, och jag fick träffa "hela" min familj igen. Det är det bästa.
Ett litet tillägg, jag blev väldigt nöjd med alla mina julklappar och vi fick träffa tomten också. Bra julafton.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenMini-julafton i Såå

God mat och öppnande av paket med lill-familjen, mys.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenPaket och våffelmys

Eftersom jag ska fira julafton hemma i Saxvallen i år, blev det att vi Bernhardsson-kusiner firade lite mini-aktigt hemma hos farmor med våfflor och presenter. Mys var det, och tack för julklapparna. Hoppas vi hinner träffas något mer innan ni åker hem igen. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenJulstämning

Pepparkakshusen klara, julpyntet uppe, kusinerna här och julgranen klädd. Två dagar kvar till julafton. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFörsta jullovs-dagen

Första dagen på jullovet blev det att fixa pepparkakshusen som vi alltid gör hos farmor. Tillskillnad från de två senaste åren blev det inte med Hannah och Agnes, utan med Sara och Johanna, och lite med mini-bror. Det är ju iaf en bra sak med att vi blir äldre och slutar skolan, ni kommer hit tidigare
Jag kan inte sluta förundras över hur duktig min lillebror faktiskt är. Han kan ju både, tvätta, laga mat, sätta på kaffe, hjälpa farmor med tunnbrödsdegen, städa och baka. Dessutom källsortera också. Han är två. När lärde jag mig allt det där? För typ två år sedan. Fast kan inte allt heller, kan inte göra äckel-kaffe.
Fotograf: Sara
Fotograf: Sara
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenJulavslutning och firande

Sista dagen på skolan innan jullovet, mitt sista jullov - det är bara att börja räkna ner nu. Skolan spenderades genom att mysa och fika med klassen, välja julklappar - Micke fick en kokosnöt och Joel fick inget alls -, sedan blev det tävlingar, ena fick jag, Vicky och Alexander knappt något rätt på, medan den andra vann vi på, - julmat kan vi. I och med att vi blev korade vinnare så var det jullov. Sjukt vad tiden går fort. 
Sedan blev det dags att ha en lunchdejt med Lovisa, Alex och Isack. Thi-mat, dels för att fira allas födelsedagar + att vi nu har jullov. Fint och mysiga människor. Som jag helt klart skulle kunna åka till ett varmt land i en vecka med. 
Fotograf: Isack
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenVad en fika på stan kan ge

Två fina händelser efter skolan. 
 
1, Planerade träffar
Fick äntligen träffa mina två fina brudar som jag hängt med sen förskolan, och båda samtidigt dessutom, vilket inte har hänt sen.. ett och ett halvt år sen? Ungefär. Extremt för länge sen. Men nu när vi alla är bosatte runt Östersund så kanske - förhoppningsvis - så blir det lite oftare. 
 
2, Oplanerade träffar
Fick äntligen träffa Wille igen. Över ett halvår sedan sist och jag saknar honom på skolan.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenja, tack.

För vi kan ta oss härifrån om du vill
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenPepparkakasbus

Precis ett år senare var vi samlade för julmys igen, denna gång hos Anna men utan julkläder. Däremot blev det såklart tomtegröt, tunnbrödstut och bakning och dekoration av pepparkakor, och privat show av sångbrudarna Vicky och Anna. Mys. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenEn lyckad fredagkväll


Dagen började med plugg hos Anna, vidare följt av julkalender tittning, förberedande av tacos och väntan på hela klassen. Klockan sex så blev det dags för tacos - så extremt jävla gott! -, och sedan blev det bara kul hela kvällen. Viktigast, JAG FICK DANSA! Det gör mig lycklig. Ibland så kan klassen leverara. Oftast faktiskt. 

Nöjdare Amanda får man leta efter.
Nästan hela klassen på en bild, förutom MickeDee som stack tidigt och Vicky som tog bilden.
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenPå besök på andra sidan bron

Idag var det våran tur att åka och hälsa på eleverna på SFI, tråkigt nog fick vi knappt träffa dom, bra nog så fick vi en riktigt chill dag, samt tomtegröt och tunnbrödstut.
JAG VILL HA JUL! och snö.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenIstället för att simma

Jag vaknade 20 över 5 i morse, jag skulle åka och simma, nu önskar jag att jag hade gjort det. Istället har jag försökt pluggat, utan ett lyckat resultat eftersom jag hela tiden kommer in på forum som har med kost att göra. Och jag kommer snart slå in pannbenet på varenda människa där ut. Förlåt, alla har rätt att tycka vad dom vill, men jag blir så LESS. Med stora bokstäver. Innan jag börja försöka plugga öppnade jag PT-pärmen, och jag är kär. Längtar tills 3 januari då jag kommer få lära mig allt som står där i. Det är nu det roliga börjar, förändringar, det personliga. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenJag är här för att stanna så bara fatta de

 Min finaste och bästa vän.
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenI drive all night to keep her warm

14 januari 2013
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenAnd it’s an easy place to be

14 januari 2013
"Never run away a boy
When you can walk away a man"
- NEEDTOBREATHE
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenMassage hela veckan

Massagerummet på skolan som jag och Isack har ställt iordning och hänger varje måndag. Fina måndagar. 
Torsdag = häng med Isack. Idag blev det att vara på gymmet och massera människor, som varken tillhör linjen eller oss själva. Och det var kul. Och läskigt. Men det var värt. Och jag fick hänga med Isack, även om det inte var så mycket. Han gör mig glad. Varje dag. Du med Alex. Och citatet på tavlan borde jag tänka mer på.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenDet min kropp och huvud längtar efter

Nu känner jag att jag varit för länge hemma igen, kroppen börjar få fel och tankarna glider iväg till något helt annat.
 
Jag vill ut och resa, se världen och bara leva.
 
Jag vill sitta på mängder av tågstationer, flygplatser och busshållsplatser, vänta i flera timmar, sova på en obekvämställning medan jag åker buss, resa i ännu fler timmar, le, titta ut genom fönstret och se världen svischa förbi, åka fel, träffa nya människor, se solen gå upp från flygplansfönstret, guppa runt på havet i en båt, höra tågets dunkande medan man försöker sova, sitta på golvet, kliva upp tidigt bara för att hinna med en buss, springa till tåget, behöva ta av sig alla saker bara för att komma igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen, ta varje chans man får till att sova, hitta något snabbt, enkelt och billigt att äta bara för att få i sig mat och framförallt skratta. 
 
Snälla, låt mig få leva.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFY FAN VAD VI ÄR BRA!

Idag mitt i all väntan på massagemänniskor som aldrig dök upp och pluggande på inlämningsuppgifter så fick jag reda på en sjukt skön sak. Jag har klarat Träningsinstruktörs delen. Jag kan kalla mig Träningsinstruktör nu. Fan vad grym jag är. Fan vad grym vi alla är. Nu längtar jag ännu mer till 3 januari då jag får träffa dom ingen, jag vill fira det här, vi ska fira det här. Jag hoppas vi träffas nästa vecka. Firade lite i förskott genom att äntligen beställa min studentmössa och åt Billys med Isack på gymmet innan jobbet. Mannen, du är bäst. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenEtt stopp vid varje hem

Första helgen på tre veckor som jag fick åka hem, och vad passade då inte bättre än att ta alla hem på en och samma helg? Första delen spenderades hos pappa och bus med söten och andra delen uppe på fjället med de två andra bröderna och en liten skotertur och nu sitter jag i Järpen och chillar. Så nu har jag träffat alla bröder på en helg, när får jag träffa dom nästa gång? Jo, typ lagomt till julafton. Det är för länge dit. Dessutom har jag suttit hela helgen och kämpat med en novell på Människors Miljöer, och jag är äntligen klar, blev bara sådär 8 och en halv sida. Skjut mig. Mina ögon kommer att vara fyrkantiga efter den här helgen.
När jag och mamma åkte upp till fjället i lördags kväll så kunde jag inte sluta le. Det var snö. Snö överallt. På träden, på marken och på vägen. När jag dessutom fick åka skoter med min bror idag så insåg jag ännu mer varför vintern är den abslolut bästa årstiden. Jag är en vintertjej. Kylan kan ju däremot gå och dö. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenRSS 2.0