Mys och kaos fredag

Första lektionen idag var chill. Vi hade det släckt, tända ljus och en adventsljusstake - innan Emma drog ner den i marken, haha - samtidigt som vi lyssnade på en stor blandning av musik medan vi skrev en berättelse - som jag kommer bli klar med lagomt till jul. Efter rasten fick vi även en varsin twix. Snacka att tanken på Elin var hög under denna lektion twix - ett måste när vi gick hem från skolan i.. sexan? - och berättelseskrivandet. Det får mig alltid att tänka på den saknade människan. Dessutom så har det blivit lite julmys både hos pappa och i stan lagomt till advent. Påtal om krossade adventsljusstakar. 
Fotograf: Emma
Lektionen efter lunch blev det kaos, som vanligt fredag eftermiddag i min klass. Dagens uppgift var att filma in olika samtal och kan påstå att det blev mer kaos, nakna magar och skratt än seriösa filmer. Men det är fint med roliga lektioner. 
Fotograf: Emma?
Fotograf: Emma?
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenTorsdags-dejt

Blev att jag hängde med dessa söta killar ännu en torsdag, och fint är väl det. Idag spenderade vi tiden på en resturang och jag åt för första gången sushi. Och helt ärligt, det var inte gott. Men det var mysigt och kul, och det var värt att testa. Vi insåg däremot att jag har för liten mun, jag kan inte äta med pinnar, soppan var god, för mycket wasabi blir jobbigt att äta och ingefära må vara det vidrigaste jag ätit. Fin eftermiddag.

Fotograf: Alex

Fotograf: Alex
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenI huvudet på snurriga fötter

Fortfarande underbaraste sporten, syftande på de blå strumporna och anledningen till att jag åker hem till Järpen varje onsdag, fotboll, såklart. Trots att man blev tvungen att spela med försmå skor - men man tager det man hittar när man glömmer sina egna. Man brukar säga tredje gången gillt så ska vi hålla tummarna att jag kommer ihåg skorna tills på söndag? Troligtvis inte eftersom jag måste komma ihåg att ta med dom redan på fredag. Kommer aldrig att hända. Det är däremot äcklig skönt att träna, synd att sängen är så mycket skönare på morgonen än tanken på att gå till gymmet i mörkret och blåsten.  Men vi gör ett nytt försök där med på fredag.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenKörkort, vad ska det vara bra för?

Det här med att ta körkort kommer nog inte hända än på ett år hur mycket jag än försöker eftersom varje gång när jag försöker plugga teori så slutar det med att jag somnar. Det är ju iaf bra eftersom jag får vila lite, haha. Har fått gjort halkbanan nu, och det var faktiskt sjukt kul. När jag satt på passargerar sidan förstås, och när vi snurra upp och ner och snurra runt, skratta hela tiden. Näe, det här med att köra bil är inte min grej, man ska sova i bilar och det är inte bra om man gör det framför ratten.
Punkt. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenIn your hopes and in your dreams

Så här glada är vi hela tiden, till och med när vi väntar på prov. 
Och nu var alla prov för den här kursen gjord. Skönt, men nervöst att behöva vänta på svaret. Innan laddade vi - dom - upp med celcius. Söta dom är.
 
Kommer sakna er. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenKvällshäng och i väntans tider

En sista kväll med kurs-sköningarna. Det blev pizza-mys, pluggning och lyssning på Tobbes extremt sjuka talanger på gitarr. Han är grym. Trots att två från gruppen saknades så var det kul att hänga med dem utanför gymmets väggar någon gång och förhoppningsvis blir det mer när vi träffas i Januari. 
 
Nu är det bara att vänta tills två då andra provet börjar.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenCan you lie next to her, And give her your heart?

Fredag igen. såklart häng på gymmet med sköna människor, det är tradition. Men också sista gången, jag kommer börja gråta i Januari. En timme senare var man på väg hem, såklart så sprang jag inte. Men jag lyxade till det med våfflor, grädde och hjortronsylt iaf. Träna kan man göra hela livet. Träna ska man göra hela livet. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenNi lämnar mig aldrig

11 oktober, när jag och Alex var hos Isack. Måste göras om. Snart. 
Hela dagen har jag hängt med mina killar, först spenderades den på stan, med att lämna in min mobil (</3), jakt efter vinterjacka och middag, som förtidig födelsedagsfirande av Isack som blir 18 på lördag. Stort. Efteråt tog jag med dom hem där de gjorde musik - ovanligt - och jag försökte plugga muskler, samt att vi bakade en asgod sockerkaka som redan är slut. Dom är fina killar. Dom gör mig glad. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenKrävande, men det ger mig ett leende på läpparna

Det blev ingen springtur idag heller. Det blir bara en massa plugg inför provet på söndag. Har det redan gått sex veckor? Det är sjukt. Tyckte att det var nyss som jag satt inne på InnerJoy och väntade på att klockan skulle bli halv fem och var sjukt nervös inför allt som skulle hända. Det är jag inte längre, nu längtar jag till fredageftermiddag så jag kan få träffa sjukt sköna och roliga människor en hel helg. Men på söndag är det över. Jag kommer få vänta i över en månad för att få träffa dem igen. Det är tråkigt. Däremot kommer jag få vara ledig under helgerna. 
 
Åter till plugget som jag nu önskar att jag kunde börjat plugga till för 6 veckor sen. Varför skjuter du alltid upp allt i sista sekund? 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenBland det bästa som finns

Känslan när man precis kommer hem klockan nio efter en dag då man konstant längtat efter att chilla i soffan, och inser att man glömt att köpa det man gick på affären för att köpa. Typ skjut mig. Låt mig få chilla i soffan framför en film och bara vara. 
 
Men sprang på macken, köpte det jag skulle och fick sitta en halvtimme framför Solsidan med O'boy med grädde och bullar. Äntligen. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenDu är hemma

15 juli 2012
I din famn vill jag va. 
I din famn är jag trygg.
I din famn mår jag bra. 
 
Jag saknar att somna med dig bredvid varje natt. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenSpontant biobesök

Efter gymmet idag så blev det ett spontant bio-besök med Isack. Och jag menar verkligen spontant, vi gick ner och skulle se vilka filmer som visades och 5 minuter senare satt vi inne i salong 1 på Biostaden Östersund och väntade på att Thor, The Dark World, skulle börja. Sjukt bra film och sjukt bra avslutning på en torsdag.  
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenNär det är öppethus på skolan

Mitt sista klassfoto, och här är vi i BFFRI11a, eller ja, Kenny, Grace och Vicky saknas.
Istället för att göra något vettigt idag på skolan, höll jag och Isack i en massage-lektion för ettorna och tvåorna. Eller vettigt och vettigt, det var ju kul, och alla andra i klassen stod ju antingen i en monter, var med på massage-lektionen, stod i cafeterian, gymmade eller bakade. Haha, vad är det för slapp linje vi går? Det var kul iaf - hoppas dom andra också tyckte det -, och jag längtar tills vi - jag och Isack -  får massera dem på riktigt, det ska bli kul.
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppen12/11
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppen"Bloggrape elr vad de kallas i sånna här fall" :P

jaa då sitter man här i fiket o stirrar i väggen... kvinnan är miiiiil bort, ääääääääh vad ska man göra!! xD
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenCow goes moo

30 oktober 2013
Mys hos sötis kalvarna.
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenAndra söndagen i november

 Grattis på farsdag pappa, trots att jag inte har firat den med dig så tänker jag på dig och saknar dig.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFörsta snön

Bild i repris, 3 februari 2013
Idag låg första snön på backen, såklart var det första jag tänkte på SKOTER.
Älskade skoter, snart är vi med varann igen, och i år ska det det bli ännu mer åkning och ännu fler bilder.
 
Hälsningar en trogen älskare
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenJag vill dansa, jag vill le, jag vill leva på natten

"You better move, you better dance
Let's make a night you won't remember"
- Pitbull feat. Ke$ha
 
I'll be the one you won't forget
 
 
Jag ångrar fortfarande att jag inte åkte till Danmark.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenSay Hi

sant sant sant
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenKurs, springning och diskning

Och idag var det dags att börja den andra delen för att nå mitt mål. Efter en helg ifrån varandra var det skönt att återigen sitta i det lilla konferensrummet på mrHusman - trots att det fortfarande stinker illa där - skratta, le och bara vara lycklig med 6 sköna människor. Fick tillochmed till en liten springtur efter kursen och nu mår jag bra igen. En vecka har jag klagat och längtat efter att få springa, måste springa oftare. 
 
Nu är det dags att sova, så jag är utvilad till morgondagens kursdag och träningspass, och diskningen från att Isack och Alex var på besök i onsdags. Måste jag säga att jag hatar att diska? Jaja, imorgon tar du hand om den. Och allt annat som du borde göra.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFotbollsträning och leenden på läpparna

Fick hänga i träningskläder och på arenan, nästan lika bra som mästarnas mästare, förutom att det här var kortare. Men fortfarande lika kul, fotbollsträning - fotboll  - med klassen och SFI elever. Fotograf för alla bilder är antingen Lovisa, Jonas eller Emma, eller någon annan.
En glad och förväntansfull Amanda innan fotbollsträningen.
And time to start..
Lite coolt att både LT och ÖP tyckte att det var värt att komma och dokumentera, dessutom så hamnade vi på ÖP's första sida i torsdags.
Såklart på Niklas och hans bra hår.

Sist var det matchdags, för mitt lag blev det en oavgjord och en vinst + en match som är osäkert om vi vann eller spelade lika.
Men sjukt kul, och kallt!
Lovisa sötnosen gav oss en liten present när hon gick.

Idag när vi träffade dom satt vi på skolan, fikade och pratade om livet. Sjukt lärorikt och intressant, och det är stört och otänkbart vad alla dessa har gått igenom. Nu är det bara att hoppas att vi snart får träffa dessa sköna människor igen.
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenWe'll have the days we break

"We put one foot in front of the other,
We move like we ain't got no other,
We go when we go,
We're marching on."
- OneRepublic
 
Ibland har man bara lust att gömma sig under täcket och aldrig mer komma fram.
Men det är bara att fortsätta gå, tillslut blir det bra.
Du gör mig glad.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenLeka sig igenom livet

Alla på en bild, fler bilder kommer senare
Fobollsträningen var så ruggigt kul, åh. Jag log hela tiden. Till och med Vicky tyckte att det var kul, då måste det vara kul. Jag längtar redan tills vi ska träffa dess sköna människor på fredag igen, och jag vill göra fler såna här saker. Vill göra allt så länge jag slipper att göra vanliga uppgifter. Jag vill leka mig igenom livet. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenThat I'm never changing who I am

Jag är lycklig. Så extremt jävla mega lycklig. Och ibland så undrar jag om man lagligt få vara så här lycklig? Men ja, det är det. Imorgon hoppas jag - som både idag och i måndags - att jag får stå i fiket hela lektionen (skiter i om det är någon annan som egentligen ska stå..) och på förmiddagen ska jag få spela fotboll med en massa människor, och killar - viktigtLivet är fint. Livet är bra, jag har mycket energi och ett stort leende. Och jag är glad när jag är hemma. Det är underbart.
 
Isack, JAG ÄR LYCKLIG! 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenDö skrivare, dö

Första dagen efter lovet och min hjärna är redan kaputt, känns som en lång väg till jullovet. Antagligen är den död eftersom jag satt i 3 timmar och försökte få en skrivare att fungera, dö en långsam och plågsam död skrivare, tillslut gav jag upp och gick hem istället för att träna. Får hoppas att dom får till skrivaren innan nästa måndag så jag slipper slåss med den igen, för då kastar jag ut den. Träningen hoppas jag att jag däremot redan imorgon tar igen, vill så gärna springa. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenVad som händer när du är hemma ett helt lov

Hela lovet (sen jag kom hem till papps) har jag haft på mig antingen, spring-tights, pyjamasbyxor, min wrap, underställsbyxor eller adidas-byxor. Har bara haft på mig jeans en gång under en middag, och mina ben har aldrig känt sig så fria som under det här lovet. Vilket av ovanstående som är bäst? Spring-tights vinner med hästlängder. Tajt, sportigt och lätt att röra sig i, me like. 

Men nu är lovet över. Lovet har varit fint, chill och skönt. Och imorgon börjar allvaret. Det är bara att dra av sig adidas-byxorna och dra på jeansen igen. 

 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenParty-livet

Blev inge Halloween-firande på mig i år. Istället spenderade jag min kväll i soffan med två av mina saknade och fina pojkar, Edvin och Niclas och tittade på Natt på museet 1 & 2. Efter ett tag hade jag två sovande killar bredvid mig och tillslut somnade även jag, tills party-pappa kom hem 2 på natten och väckte oss. Vilket party-liv jag lever. Men jag hade en skön kväll med två fina killar. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenIngen jaktlycka idag heller


Avslutningsvis blev det ännu mer promenad, men nu i skogen och med geväret. Åh, det är helt klart det bästa som finns. Trots att det inte blev någon jaktlycka den här gången heller, så hade jag några bra timmar och kände att mitt fotosug var på topp vilket resulterade många bilder som troligtvis kommer upp i bloggen inom en framtid. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenEn liten som inte vill sova

Promenad med en liten skit som vägrade att somna. Men jag gillar honom ändå.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenForever can never be long enough for me

 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenRSS 2.0