Mars

Mys i solen med två av favorit-vännerna, översnöad bana, praktik, underbara snöväder, fika med kusin.
lyx-middag, skotertur mitt i natten, nya skor, söt-vovven, första glassen för i år, lek på praktiken.
Popcorn mys och film lektionen innan lovet, sista vibträningen i mitt liv, skotertur, lillebror kan, godaste resturangmaten någonsin och lunch på copperhill.
Skotertur till mr. underbar.
 
 
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenFint med påsklov

Och nu har jag haft påsklov i tre dagar. Tre av dom sämsta påsklovsdagarna i mitt liv, och vet ni varför? Jo, för jag har åkt på en jävla förkylning på den bästa tiden på hela året. Snälla, skjut mig. Äh, har lyckas varit ute i några milisekunder i solen, åkt på skoterturer - trots jag nog borde varit inne -, träffat "enmycketviktigpersonförmig", hängt med mina kusiner, gått på hundpromenad, käkat påskbuffé och sovit. Egentligen kan jag ju inte säga att det inte var så jag ville spendera mitt lov, för det är exakt så jag vill göra det. Men det skulle ju vara skönt att orka det också, och att kunna njuta av det.
 
Men jag har en hel vecka kvar på mig att göra saker på och vara ute i solen, nu kör vi. 


 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenPeeersmällan

Och äntligen blev 26 mars och dagen får vårt andra "projektarbete", en pingisturnering för 6:orna. Vet extremt många saker som man kunde gjort bättre, tillexempel som att inte försova sig och glömma det mesta hemma - därbland nykeln till jobbet och lägenheten, gympluppen och kamerabatteriet. Men jag tyckte vi ändå var grymt duktiga och det blev ju iaf en som vann, en tjej dessutom. Den enda. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenGodnatt min älskling

"Det är fullmåne och vi e inte unga längre, 
men det gör oss ingenting, Sista dansen e ikväll."
 
Thomas Stenström
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenKänns som starten på det vi vill ha

Passande med att Årefjällsloppet gick av stapeln idag, så tog även jag och kusinen på oss längdskidorna för att göra vårt eget fjällslopp, i skoterspår, off-pist, på vägar, i branta backar och med två hundar. Efter två timmar, trötta kroppar och många ramlingar så var vi äntligen hemma igen. Men vi ska köra igen, snart. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenKommer aldrig mer tillbaka

Går igenom gamla bilder, tittar, ler och minns. Jag kommer aldrig mer tillbaka, men det är det som har skapat mig, det är det som är jag.
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenPumpor, koreaner och klackskor

Nu sitter jag i favoritrummet som aldrig blir klart med min kära kusin som kom upp igår, varsin dator och jag med mina nya klackskor. Inte för att jag lär mig att gå med dom när jag halvligger, men det kommer någon gång. Hon tittar på sina snygga koreaner och jag ska plugga spanska med boken som ligger upp och ner bredvid mig, vilket betyder att jag inte har börjat och kommer nog inte börja. 
 
Agnes klagade på mig igår att jag inte hade uppdaterat något i veckan, vilket är sant, men kära lilla vän, du hänger ju med mig, du vet vad jag gör, vad jag har att säga, och vad jag ser. Du vet vad som kommer komma upp i min blogg, men jag gillar dig. Och förhoppningsvis blir du glad nu. Du är vacker som en pumpa och jag vill ta på din rumpa, puss. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenKasta bara ner allt i mixern

Bakning på g. Fast egentligen börjar det på e. Eller b..
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenUtomlandskänsla

Kroatien 29 juni 2011

Har ni någon gång känt den känslan att ni är utomlands fast ni är hemma? Det gjorde jag i morse när jag gick över till min farmor och farfar. Det var lite småkyligt, skugga men man såg hur solen steg över himlen, precis som det kan kännas när man är på något varmt ställe tidigt på morgonen. Så sjukt underbar men äcklig känsla, och man blir som lagom sugen på att åka utomlands då. Men det får vänta tills nästa år, först körkort och någon sväng runt i Sverige.

 

Känns även som jag har varit utomlands med mitt ansikte, då det är ömt och stelt av all sol jag fått på det de senaste fyra dagarna, inte för att jag ska klaga. Sol är underbart, speciellt när man får vara ute och njuta av den. Men just nu ska det bli skönt att få sitta i ett klassrum och titta på solen genom ett fönster ett par timmar. 

Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenSamma lika

Krigarna
Vi körde en repris på gårdagen med grillning ute i skogen/fjället/i snön. Dock var det några förändringar sen igår, bara jag och Anders tog oss upp på skidorna, och Carina förstås. Två hundar, en familj och en till bror gjorde oss mer sällskap, och vi fick både våfflor, korv och hamburgare. Det är bra gott med grillat. 

Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenSolbus med lillebror


Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFint häng i solen


Fotograf: Mamma

Fotograf: Mamma
Fotograf: Mamma
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenVovvar ute i solen

Ett mycket bättre sätt att spendera dagen på än att hänga inne på en skola. Fick åka hundsläde och försöka prata spanska. Blev ungefär att jag hade lektionerna jag egentligen skulle haft, men utomhus. I solen. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenI wait impatiently for footsteps by the door

"I really fucked it up this time
Didn't I, my dear?"
 

Mumford & Sons
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenI hope you had the time of your life

Sluta ljug. Det är samma sak. Speciellt när man inte vet om det blir bättre.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenNote to myself

Köp mer frukt, bär och grönsaker, Amanda. Ett, det är förjävligt gott med smoothie, fruksallad och vanlig sallad. Två, det är bra för dig. Extremt bra för dig. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenDet här får mig att gråta

Jag har så extremt lätt att börja gråta, det är sjukt. Gråter ungefär alltid till filmer, och egentligen behöver det inte ens vara sorligt, men jag gråter ändå. Även när jag läser brukar det alltid sluta med att jag gråter mig igenom den på slutet. Tack mamma för jag fick ärva det av dig. Vad gråter jag annars till? Jadu, jag kan bara föreställa mig att det hänt något hemskt så kan jag känna att mina ögon blir blöta. Men är det inte så att kräftor är känsliga? Har för mig att jag läst det x antal gånger, och det stämmer nog allt bra in på mig. 
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenSolen tittar på oss och ler


Helgen har spenderats hemma hos Agnes, på renfjället och i längdspåret. I lördags tog vi en tur på längdskidorna med hennes familj upp till Vita Renen åt lunch där innan vi åkte offpist hem. Söndagen skulle bestå av bräd-åkning men eftersom kylan var gånger tusen satt jag och Agnes i Edvins egengjorda soffa och njöt i solen. Det är fint att ha en arbetande och en ledig vän. Tänkte att jag skulle fota mängder av bilder från helgen men dessa var de enda jag lyckades komma hem med. Ibland är man sämst på att fota. 
Jag har en fin vän.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenAll I know right now, is you're the thing I need

"Baby please, come home to me"
Ron Pope
 
Jag saknar att sova i din famn
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenEtt försök till ett träningspass


Eftersom solen lös kändes det som en bra dag att vara ute på, men eftersom jag verkligen inte har tålamod att bara sitta ute så försökte jag mig på en längdtur för mig själv istället. Vilket visade sig vara en ännu sämre idé då jag verkligen inte hade motivation eller ork till det, slutade med att jag fotade mig själv innan jag gick in och såg solens strålar från fönstret.  
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenKan Dee, fjädrar och solsken

Igår bestämde jag mig för att åka hem till Järpen för att sova första natten i mitt nya hem och för att träffa mamma någon gång under det här lovet. Trevligt nog hade jag fått ett paket från Kan Dee Shop som jag - bokstavligt - sprang till när mamma berättade om det. I det lilla paketet låg min överraskning som visade sig vara en tygkasse och ett kort som löd "Du är speciell", och nog blev jag glad över det. Det är dom små sakerna som får en lycklig. Och inte sämre är det att det är strålande sol ute idag. 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenSom en bräddag alltid borde vara

Tre bilder från en av dagens aktiviteter, nämligen brädåkning med fyra söta filurer. Hela dagen - förmiddagen - åkte jag i skogen, i tonvis med snö, så ett antal huvuddykningar, volter och pulsande i snön har det blivit men extremt kul, jobbigt och svettigt har det varit. Jag behöver ju inte träna fören sommaren nu iaf.  
 
 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenEfter en dag i staden

Idag har jag haft kvalitetstid med kusinen vilket blev en tur till staden för shopping, fikande och tillsist en jobbkväll för mig. Alla dessa påsar fick jag med mig hem och det var nog tur att jag jobbade idag, blev som plus, minus noll för min del. Köpte ungefär bara kläder som jag tänkte mig till sommare, är det mitt undermedvetande som vill ha sommar nu? Men synd om det för det vill inte jag ha. Jag vill ha vinter, soliga dagar och massa puder och snö. Fin fina vår-vinter. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenFebruari


Hockeymys med fina brudar, spontant fotbolls besök, praktikbus, mys med vovve och gym-häng.

Du och jag, tomt rum, flytt - tre flykartonger och tre påsar, biomys och en fisk på toastolen.
Längdtittande med klassen, officiellt är det vår i Östersund, munk-lov-firande, mello med söt-vovve, vi överlevde och mys med familjen. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenBara le så blir det bra

Nyduschad, favorit-pyjamasbyxorna på och filmtime med familjen. Det är det dom små sakerna som betyder. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenRemember all the sadness and frustration. And let it go.

Jag har börjat ge upp.
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenMin lillebror är hårdare än mig

Efter en natt som bestod av 3 timmar sömn, som jag även lyckades försova mig en timma på.. Så tog jag mig ändå helskinnad och i tid till bussen och hem till pappa. Dagen har bestått av busande med miniman, ätande, snöstormsväder - men det är fint att det blir lite mer snö -, en kort skotertur och mello-tittande på kvällen med Johanna och två sovande farföräldrar, men dom är söta. Imorgon hoppas jag stormandet har lagt sig, så jag får träna och åka till Åre.
Lämna en Kommentar (1) | Tillbaka till toppenVinnare är Amanda, yey

Fick precis reda på att jag vann tävlingen som jag deltog i så snart kommer jag få dessa saker. Åh, nu känns det bra, nu kan jag låtsas som att jag varit borta i London ett tag trots att jag bara har legat hemma i sängen största delen av kvällen. Men Amanda, ska vi försöka ta ta i lägenheten så du kan åka hem 8 imorgonbitti? Jag kan ju alltid försöka. 
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenAnd you let her go

Och äntligen är det lov. Och som jag har längtat efter det. Har nog aldrig längtat så mycket efter ett lov som nu.
Men helt ärligt, nu vill jag inte ha lov. Varför kan jag aldrig vara nöjd?
Lämna en Kommentar (0) | Tillbaka till toppenRSS 2.0