| Dagen | Trips | Träning

En snabbis på fastlandet

Klockan 10 på kvällen den 5:e juli frågade jag återigen mr chef om jag kunde få ledigt den 6:e för att åka till simtävlingen, och för första gången så sa han att det skulle gå bra, yes, äntligen. Så halv tolv när jag slutade cykla jag upp till lägenheten, packade om, sprang ner till bilen, insåg att jag hade glömt legget, sprang upp igen och sedan ner till bilen igen och kunde köra till färjan. Väl på den spenderade jag de tre timmarna genom att sova på golvet - bra uppladdning -, för att sedan köra bil till kusinvitamin, bli bjuden på frukost och sedan sätta sig i nästa bil och sova de närmsta 4 timmarna upp till Vansbro. Väl framme började uppladdningen, typ i stil med våfflor, titta efter snygga livräddare och låt-mig-sova-istället humör. 
När vi däremot stod på starten, kände oss så där allmänt sexiga i våtdräkt och gummibadmössa, så var det bara att springa i den kalla vattnet när starten gick. Dom där första 10 metrarna så kände jag verkligen; varför gör jag det här? Det var så förbaskat kallt. Men efter dom så gick det bra, man simmade på där i sitt tempo och ja, simmade. 
Efter 29 minuter och 38 sekunder så var jag i mål, kan helt klart säga att jag faktiskt har badat nu i år och att jag faktiskt har tränat den här veckan också. Yes. Det är illa där man brukade känna sig dålig för att man bara tränade en gång per dag tills man är lycklig över att man tränar en gång i veckan. DumåstetatagidethärnuAmanda. När vi väl hade kommit upp så var det bara att göra om samma procedur, sova i bilen i fyra timmar - kanske bara i tre faktiskt. Komma hem till kusinerna, äta mat , somna på soffan framför Apornas planet, innan jag var tvungen att vakna vid två för att köra bil till färjan igen och sova tre timmar på färjan, igen. innan jag landade på soffan i lägenheten på Gotland klockan 8 på morgonen efter och får reda på att jag är ledig. Typ älska livet. Firade med att sova ytterliggare några timmar på soffan.

Kommentera här