Australien 2016/2017

Nu sitter jag här på flygplatsen i Cairns och väntar på flyget till Bali. Och det är väl inte så konstigt. Jag måste nog snart ha spenderat ett dygn väntades på olika flygplatser det senaste året. Men nu är det sista gången - för den här gången - som jag kommer vänta på en flygplats i Australien. Nu tar min Australienresa slut. Och jag är inte redo för det än. För två månader sedan var jag klar med Australien, eller jag trodde jag var det. 
 
Jag har spenderat 253 dagar här nu. Dom flesta bra och roliga, men några sorgliga, tråkiga och läskiga. Jag har gjort så mycket saker för första gången, sett så mycket för första gången och mött så extremt många fina och roliga människor. Och även om de flesta jag träffat redan har lämnat Australien, eller är på nya äventyr så är det sorgligt att lämna detta land som nu varit mitt hem så pass länge.
 
Men samtidigt är det väl dags. Dags att säga hejdå, även om jag inte vill det, så är det dags att åka mot nya äventyr, länder och människor. Jag är glad att jag bestämde mig för 15 månader sedan att åka hit, jag har inte ångrat mig en sekund. Jag är glad att jag fick börja detta äventyr med tre av det bästa människorna, men jag är även glad att jag fick avsluta det på egenhand. Och kanske ännu gladare att mina fina vän hämtar upp mig i natt när jag troligtvis är förstörd av alla känslor och tårar jag kommer ha på flygplanet påväg till honom. 
 
Tack Australien. Tack för allt du lärt mig och alla människor jag fått mött. 
Jag kommer tillbaka. 

Kommentarer

SKRIV DIN KOMMENTAR HÄR

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
RSS 2.0